close
LifeStyle

3-те най-сексапилни знака в зодиака

nejnost-lubov

Едва ли има човек, който да не чете своя хороскоп, независимо дали си признава или не. Някои знаци в зодиака са по-силни от другите. Кой е най-добрият от тях? Е, отговорът зависи от това, което търсите.

Предстои да ви представим най-сексуалните в зодиака – тези, които най-силно излъчват сексапил.

Скорпион

Скорпионите заемат челното място в тази класация. Ако някога сте излизали със Скорпион, ще знаете, че те имат неповторима сила на привличане и това няма нищо общо с външния вид.
Когато хората ви попитат какво виждате в Скорпиона, няма да можете да го опишете. Заедно със силата си да привличат, те имат и силна интуиция.
Освен цялата палитра от странности, те са героични, може да им се има доверие и се смятат за един от най-устойчивите знаци в зодиака. Ако искате да покорите сърцето и леглото на един Скорпион, носете много черни дрехи и бъдете наистина интересни.

Лъв

Те се нареждат на второ място, но не бива да споделяте тази информация с тях, защото ще се разстроят, че не са първи. Лъвовете са принципни, сърдечни и оптимистични. Те познават всички готини хора и знаят как да се забавляват.
Трудно можете да устоите и да не се почувствате привлечени от топлината и харизмата, които излъчват. Това, което Лъвът ще направи за вас, е да ви превърне в център на своя свят. За мнозина именно това внимание е изключително секси.
На Лъвовете принадлежат някои от най-красивите усмивки в зодиака. А за мнозина това е всичко, от което се нуждаят, за да ги пожелаят.
Ако искате да привлечете един Лъв, ласкайте го.

Рак

Последните, които влизат в челната тройка, са Раците. Те са много трудни за впечатляване. Ще бъдете привлечени от красивите им овални лица и от неустоимите им ястия, тъй като при повечето от тях кулинарията е в кръвта им.
Родените под този знак са романтиците на зодиака, така че те най-вероятно помнят деня, в който сте се запознали, деня, в който сте започнали сериозна връзка, деня, в който сте изяли първия си сандвич заедно и т. н. Добре е и да споменем, че обожават секса.
Ако искате да ги впечатлите, кажете им колко много обичате майка си, както и че сте дарили известна сума пари за някоя кауза. Ще ги разтопите. /tialoto.bg