close
България

59-годишен сливналия загина при пожар в бараката си в Бургас

ogyn-pojar

Снощи около 23.30 часа във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в близост до ж.п. линиите зад сградата на таксиметрова компания „Индикар“ в Северната промишлена зона. Огънят е потушен, като е констатирано, че пожарът възникнал в постройка, изградена от подръчни средства /парчета ламарина и дървени греди/, обитавана от 59-годишния Г.Н. от Сливен.

При извършения оглед на местопроизшествието е открито тялото на Г.Н. със следи от изгаряния по кожата, на места покрита с пепел и обгорели парчета дървени греди и ламарина. По данни на сина на Г.Н. непосредствено преди инцидента баща му вечерял с него и жена му в съседната барака, след което отишъл да си ляга. Бил в нетрезво състояние, като най-вероятно пожарът възникнал от цигара, тъй като в обитавана от Г.Н. постройка нямало печка.

Тялото на 59-годишния мъж от Сливен е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.