close
България

6-месечно бебе е в болницата в Бургас след катастрофа

lineika

На 22.06.т.г. около 22.30 ч. на кръстовището на бургаските улици «Захари Стоянов» и «Георги Папаянов», л.а. «Пежо 307», с бургаска регистрация, управляван от 28 годишен бургазлия, при извършване на ляв завой отнема предимството и допуска ПТП с правомерно движещия се в права посока л.а. «Форд Мондео», с бургаска регистрация, управляван от 22-годишен бургазлия.

От удара л.а. «Пежо» отскача и се блъска в спрелия и изчакващ да завие наляво л.а. «Ауди Q 2“, със софийска регистрация, управляван от 41-годишен бургазлия. Вследствие на пътния инцидент л.а. „Форд“ се запалва, като огъня е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Форд» / който получил скъсан менискус, фрактура на стъпалото и травма на гръдния кош, прегледан и освободен за домашно лечение/ и неговите спътници – 16- годишно момиче от Бургас / получила общи наранявания, прегледана и освободена за домашно лечение/ и шест месечно момиченце / настанено за наблюдение в отделението по неврохирургия към УМБАЛ –  Бургас.