close
LifeStyle

9 знака, че ви пази ангел хранител

angel-syn

Със сигурност ви се е случвало в един или друг момент да почувствате нечие странно и необяснимо присъствие, сякаш някой ви помага и насочва в труден момент, успокоява, пази или бди над вас.

Всъщност, стига да го допуснете в сърцето си, ангелът хранител може да ви насочи към правилното решение, да ви хрумне нова интересна идея, а защо не да се влюбите. Ако се научите да контактувате с ангела си, ако вярвате и се доверявате на знаците, които ви праща, животът ви ще се промени. Ангелът хранител постоянно се старае да държи този, когото защитава, в правилния път с помощта на знаци и влияния. Ето част от тях според езотеричните учения.

Пера

Намирали ли сте перца по пътя си? Пухкави, големи и нежни перца, които изведнъж се появяват пред очите ви, понесени в красив танц от вятъра. Харесват ви, прибирате ги в джоба, а по-късно разбирате, че са изчезнали.

Пеперуди и калинки

Пеперудите или калинките се появяват често тогава, когато ангелите искат да ни дадат знак, че са край нас. Независимо дали ги виждате кацнали върху цвете, летящи във въздуха или на снимка, приемете ги като красиви и добри послания от вашия невидим пазител.

Искри

Виждайки малки искри с крайчеца на окото си или прозрачни формички, които се движат, може да сте сигурни, че тези искри са ангелски. Когато ангелът хранител праща точно такъв знак, иска да ви каже, че трябва да отворите не само очите, но и душата си за това, което ви предстои.

Мелодични звуци или гласове

Обикновено тихи нежни звуци, мелодии или думичка, дошла незнайно откъде в момент, когато трябва да реагираме бързо или се намираме в опасност, също е знак, че има някой, който бди над нас или иска да ни каже нещо.

Благоухания

Случвало ли ви се е да доловите ненадейно приятни аромати, без да си обясните техния източник? Изведнъж както си седите, усещате аромат на парфюм, зюмбюл, здравец или тамян? Това може да означава само едно – ангелът ви хранител е някъде близо до вас.

Утринна еуфория

Ако на сутринта се събудите с добро настроение, окрилени и с чувство на еуфория, щастие, радост и надежда, това със сигурност означава, че на сън сте били посетени от своя ангел хранител.

Необичайна промяна на температура в стаята

Вероятно ви се е случвало в даден момент, както си седите в стаята, изведнъж да почувствате необичайна топлина или лека хладина край себе си. Ангелите имат своя специфична вибрация, която кара въздуха да се променя, забързвайки или забавяйки молекулите в него.

Дете или животно със странно поведение

Ако домашните ви любимци и малките деца се държат необичайно, въртят се около едно и също място, възможно е да усещат присъствието на ангел хранител. Причината за това е, че те все още са много близки до вибрацията на тези духовни същества и за разлика от нас нямат филтри в приемането на информацията им. Понякога при нас може да дойде добронамерено куче, което не познаваме. Започва да ни се радва и да се опитва да ни покаже нещо или да ни насочи към определена посока. В такива случаи в него може да е влязъл ангел, който иска да ни помогне, да ни спаси от нещо, или просто да ни достави удоволствието от своята мила компания.

Табели или реклами с послания

Ангелите често изпращат своите послания с помощта на големи надписи, изображения под формата на постери и реклами. Ако се чудите какво да предприемете в живота си, кой път да хванете, попитайте вашия ангел. Той може да ви изпрати посланието под формата на пътен знак или табела със забрана, брошура или някаква подобна реклама. /woman.bg