close
LifeStyle

9 признака, че ТОЙ те обича

lubov

Как да разбера дали той ме обича? Влюбен ли е в мен, или само флиртува? Много жени си задават този въпрос. И докато търсим магическата формула, ето някои признаци, които подсказват, че той има сериозни намерения:

  1. Той променя плановете си, за да бъде с вас

Той променя плановете си, за да ви помогне или, за да сте заедно. Това е сигнал, че сте в приоритетите му, проявява загриженост и внимание към вас.

  1. Показва, че сте важна за него

Това може да стане по много различни начини: може да го каже, но може и да го покаже като обръща внимание на нещата, които са значими за вас. Отговаря веднага на съобщенията ви, проявява любезност, интегрира ви в ежедневието си.

  1. Включва ви в социалния си живот

Той ви представя на семейството си, запознава ви с приятелите си. Показва привързаност към вас и използва често думата „ние“. Сигурен признак, че се заражда любов.

  1. Той говори за надеждите, мечтите и плановете си за бъдещето

Той обсъжда бъдещите си планове с вас. Не само за вашата връзка, но и за собствените си мечти. Щом той ви смята за част от бъдещето си, можете да сте сигурни, че е сериозен.

  1. Цени вашето мнение

Той иска мнението ви по отношение на лични въпроси. В истинското партньорство двама души ценят възгледите си и уважават гледната точка на другия. Ако той прави това, то вие сте в сърцето и ума му.

  1. Той прави неща, които не харесва, само за да ви види щастлива

Любовта често е избор, да загърбиш собствените си интереси и желания, за да зарадваш любимия. Ако той прави такива жестове към вас бъдете сигурна, че чувствата му са искрени и силни.

  1. Той ви изслушва

Той не само ви желае, но и ви изслушва. Любовта се случва тогава, когато страстите и удоволствието излязат от спалнята и преминат в приятни, желани разговори, в които изпитвате истинска наслада от споделеното време.

  1. Той се грижи за вас, когато сте болна

Мъжете не са особено известни със способностите си на медицински сестри. Ако в момент на ваше неразположение или болест, той полага усилия да намали страданието ви и се грижи за вас, то тогава вие сте доста специална за него.

  1. Той иска да знае всичко за вас

Иска да се срещне със семейството ви, да опознае приятелите ви и е истински заинтересуван от живота, мислите, чувствата, надеждите, мечтите ви. Ако той е наистина влюбен, ще иска да опознае целият ви свят. /actualno.com