close
LifeStyle

“Indigo Kids“ свирят на сцената на остров Света Анастасия

indigo kids

В началото на месец юли туристически комплекс „Остров Света Анастасия“ организира една приятна вечер за любителите на хубавата музика. На 7 юли, събота, група „Indigo Kids“ – Явор Велчев /вокал и китара/, Димитър Горчаков /пиано/, Радослав Славчев /бас/, Богомил Енчев /барабани/ и Владислав Мичев /тромбон и тромпет/, ще очакват меломаните на сцената на остров „Света Анастасия“. Началото на концерта е в 21:00 часа.

Корабът ще отплава от „Магазия 1“ в 20:00 часа. Билети можете да намерите в туристическите информационни центрове в град Бургас – Часовника, Автогара „Юг“ и „Магазия 1“, на следните цени: За възрастни – 12 лева; За ученици и пенсионери – 10 лева; За деца от 3 до 7 години – 3 лева.

Явор Велчев е автор на песента на група „Каффе“ – „Вместо мен“, участник в  „Гласът на България 2017“, както и в „Джулай Фест“- Бургас. Основател е на квартет“JAZZABELL“.

Две поредни години „INDIGO KIDS“ печелят престижни награди  в конкурса за нова поп и рок песен „ПРОЛЕТ“ на БНР –  наградата на слушателите: „ПРОЛЕТ 2018“ с песента: „SADISFIED“, както и наградата на музикалната и журналистическа гилдия в „ПРОЛЕТ 2017“ с „GRAVITATION“.