close
България

Kaufland пуска машина за уедряване на пари

kaufland

Kaufland България стартира нова услуга за своите клиенти. Машина за монети ще улеснява потребителите и няма да се налага те да минават през каса. Първата машина за монети е разположена в магазина в ж.к. Мадост в София.

При използване на услугата се издава ваучер за пазаруване на стойност обменените стотинки. Той може да бъде използван във всички магазини на веригата.

Проектът стартира пилотно в ж.к. Младост на ул. „Филип Аврамов“ 3 в София. Ползването на услугата е напълно безплатно, не се удържат допълнителни такси и е без значение каква е стойността на монетите, уточняват от Kaufland България.

„С новата услуга ще улесним нашите клиенти и ще им помогнем да пестят време. Машината е удобна алтернатива за потребителите, които често се двуомят къде да уедрят събраните монети, и то без да плащат допълнителна такса за това“, коментира Димитър Спасов, Председател на Управителния съвет на Kaufland България ЕООД енд Ко КД.

Kaufland България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата хипермаркети има 56 магазина в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м., а дружеството има над 6500 служители. /economic.bg