close
България

Ryanair открива нова линия от Бургас до Каунас

ryanair-samolet

Ryanair, №1 авиокомпания в Европа открива нова линия от Бургас до Каунас (Литва). Линията ще се изпълнява седмично като част от графика за лято 2018, който стартира през март.

Българските потребители могат да ползват дори по-ниски цени с последните подобрения от програмата на нискотарифния превозвач, наречена „Все по-добре“. Тези подобрения  включват:

  • Намалени такси за регистриран багаж – 25 евро за 20 кг багаж
  • Ново партньорство с мрежата „Еразъм“ предлагащо на студентите отстъпки и специална платформа за резервации
  • Гласово разпознаване „Alexa“ за търсене на полети, хотели и статус на полетите на сайта на Ryanair.com
  • Нови приложения на уебсайта на Ryanair

За да отпразнува откриването на новата линия Бургас-Каунас, Ryanair пуска билети на цена от 24.99 евро , за пътуване от Бургас през месец март 2018 г. Предложението е валидно за резервации на уебсайта Ryanair.com до полунощ в четвъртък (23 ноември).

Олга Павлонка, Ryanair:

„Радваме се да открием нашата нова линия Бургас-Каунас, която ще стартира през март 2018  със седмично обслужване. За да отпразнуваме, пускаме места от Бургас за сумата само от 24.99 евро, за пътуване през март, което е възможно само при резервация до четвъртък полунощ (23 ноември). За да хванат тези изумително ниски цени, потребителите трябва  да посетят www.ryanair.com  сега, за да не пропуснат възможността.“