close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 август 2017 г.

horoskop-1

Овен

Подходящ ден за самоусъвършенстване. Едно пътуване ще ви разтовари и зареди с много енергия. Денят носи придобивки и положителни емоции. Може да се почувствате щастливи, ако избягвате спорове и кавги. Най-сетне разрешавате сериозен битов проблем. Отдъхнете си спокойно. Насладете се на нещата, които обичате.

Телец 

Психическото ви равновесие няма да ви позволи да губите от енергията си в празни приказки. Прагматично ще се насочите в посоката, която ще ви изведе по-скоро до целта ви. Доказване на истини там, където не желаят да ги чуят. Предстоят ви делови изяви с последващи благоприятни развития за вас.

Близнаци 

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Рак

Трудности на работното място и разправии у дома може да вгорчат настроението ви за кратко. В работата ви се отдава възможност да лансирате своя идея и осъществяването и може да се окаже доста печелившо за партньорите ви, а и за вашето положение в служебната йерархия. Моментът е подходящ за инициативи в посока увеличение на възнаграждението ви.

Лъв

Този вторник не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи добрия изход на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете доволни. Възможно е да сте придобили погрешни впечатления от поведението на определена личност, не си правете прибързани заключения.

Дева

Прекрасен ден за вас и семейството ви. Примамливо предложение за професионална реализация ще ви хвърли в размисъл. Обсъдете го с човека до вас и бъдете уверени, че каквото и да предприемете е за ваше добро.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Ще получите покана за нова работа, за която мечтаете от доста време. Вечерта – приятни емоции с интимната ви половинка.

Скорпион

Има моменти, в които се налага да превъзмогнем гордостта си и да направим онова, което се изисква от нас. Обстоятелствата ще изискват това от вас. Покажете добро отношение към обкръжаващите ви и направете всичко възможно за да запазите добрия тон. Имате нужда да споделите вълненията си.

Стрелец

С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за развитието на отношенията ви с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.

Козирог

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Водолей 

И да помислите малко повече за себе си, няма да сбъркате. Имате нужда да избяга от натовареното си ежедневие и да погледнете на живота си от друг ъгъл. Дано това ви помогне да осъзнаете пропуските и видите по-ясно перспективите, които стоят пред вас. Природата също има какво да ви даде, стига да й отделите място в програмата си днес.

Риби

За да постигнете успех в бизнес делата си е важно да бъдете спокойни и да излъчвате увереност. Потиснете емоциите, които ви карат да говорите и действате необмислено. Търпението е важно за доброто ви представяне. Помогнете със средства на приятел, нуждата му е голяма и той я очаква от вас.