close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 август 2018 г.

horoskop-1

Овен

Общуванията ви днес ще ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които ви владеят. Бъдете естествени и ще се радвате на придобивки, подобрявайки наред с това и разбирането си за света и хората около вас.

Телец

На мнозина от вас им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените си надежди. Радостта ви е напълно заслужена. По-важното обаче е, че ви предстоят още много приятни мигове тази седмица. След продължителен застой на делата ви в личен план се радвате на щастлива развръзка.

Близнаци

Бизнес – интересите ви ще ви направят особено активни и няма да пожалите сили за да получите всичко, което желаете. Все пак бъдете коректни с партньорите си, не оставяйте след себе си разочарование и привкус на агресия.

Рак

Не се безпокойте за финансовото си състояние, съсредоточете вниманието си върху промените, от които се нуждае домът ви. За мнозинството от вас днешният ден е свързан най-вече със солидни парични постъпления. Не бягайте от късмета си, днес ще ви върви на хазартни игри. Рискувате в личен план.

Лъв

Интимните копнения са обсебили съзнанието на мнозина от вас и им пречат при непосредствените им ангажименти. Точно днес обаче, спокойно можете да си го позволите без каквито и да било угризения на съвестта. Забавлявайте се.

Дева

Използвайте пълноценно активността си днес и не губете време в излишни колебания как точно да я приложите. Можете да свършите полезна дейност, която стои на заден план в програмата ви напоследък. Не пренебрегвайте и нуждата си от почивка и разнообразие. На някои от вас се отдава възможността да присъствате на много интересно събитие.

Везни

Със служебните си задачи ще завършите по-бързо и ще се погрижите за предстоящите. Проявеното ви старание ще се отрази позитивно на израстването ви в йерархията, очаква ви повишение. Потиснете желанието си да сте винаги водещи, възможно е да влезнете в конфликт на интереси с човек, от когото в някаква степен ще зависите в бъдеще.

Скорпион

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Стрелец

Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.

Козирог

Избягвайте стресовите ситуации, нямате нужда от допълнително натоварване. Стигат ви собствените грижи и проблеми. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите света откъм прекрасната му страна. Насладете се на чувствата си без да се само анализирате и подценявате.

Водолей

Денят ви ще бъде успешен, колкото и да ви се вижда странно това. Потиснете тревогите си, защото нямате причини да унивате. Самочувствието ви е достатъчно на ниво за да градите добро бъдеще. Ще имате развитието на въпрос, касаещ не само вас, но и онези, с които работите. Ще получите подкрепа и нещата ви ще се придвижват ускорено напред.

Риби

Късметът ви днес е изключителен и ви позволява доста смели действия, без да се притеснявате от последствията. Все пак това не значи, че непременно трябва да забравите за чувството си мярка и да кажете неща, за които ще съжалявате.