close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 декември 2017 г.

horoskop-1

Овен

Няма как настроението да не ви е добро. Очаква ви е един наситен с хубави новини ден. Активността ви расте и помага да се заемете с важните и належащи задачи, които сте си набелязали за този момент. Избягвайте хората в лошо настроение. Не се опитвайте да им влияете, защото ще се получи обратното, те ще вгорчат вашето, а нямате нужда от това.

Телец 

Късметът днес ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате обща идея. Не се старайте да наложите авторитета си, защото той е признат, по-скоро се старайте да постигнете хармония в мисленето и действията ви, за да имате добри резултати. Активността ви ще се повиши и в друга посока.

Близнаци

Очаква ви един доста благоприятен ден, ако вършите своята собствена работа, без да се месите в чуждата. Дори да ви помолят за съвет и съдействие, откажете тактично. Така се предпазвате от объркване, което да коства имиджа ви пред колектива в бъдеще. Своите ангажименти вършете бавно, за да не допуснете грешки. Бъдете отговорни и концентрирани.

Рак

Лесно се справяте с всякакъв вид работа. Успехът ви е гарантиран, защото вървите с малки стъпки напред, без да правите големи крачки. В личен план обаче може да се разочаровате от доста приближен до вас човек. Доверието, което сте подарявали в големи количества, сега ви се струва като дадено на вятъра. Приемете го като урок и продължете напред.

Лъв

Очакванията ви да бъдете център на вниманието днес не се осъществяват и до голяма степен това е причината да сте в лошо настроение и сякаш застанали срещу всички останали. Не разбирате, че по този начин допринасяте единствено за своята собствена изолация. По-добре е да се сработите с хората, а не да се настройвате срещу тях. За ваше добро е.

Дева

Спокоен и приятен ден очаква Девите днес. Приемате с присъщото си спокойствие всичко, което се случва около вас и винаги намирате начин да се справите без излишни нерви. Не позволявайте на хората около вас обаче да злоупотребяват с търпението и отстъпчивостта ви. Представителка на знаците Телец или Лъв привлича вниманието ви днес.

Везни

Този ден може да бъде напрегнат, ако не съумеете дипломатично да разрешите конфликтите. Използвайте силата на разума си и очарованието, което излъчвате за да постигнете повече. Не се отказвайте от съдействието на колегите си, те могат да направят повече отколкото си мислите. Романтична вечеря в края на деня.

Скорпион

Не предпочитайте да сте в къщи, ако искате да не пропуснете нещо важно. Но, и в двата случая ще се чувствате приятно. Освободете се от ненужни и натоварващи мисли. Сега е момента да се срещнете с приятели, които отдавна търсят компанията ви. Има какво да научите. Поделете си правилно времето и няма да съжалявате.

Стрелец

Очаква ви благоприятен ден, в който стабилността е на първо място, а след това идва и възможността да заздравите онова, за което работехте до този момент. Предложения няма да липсват. В момента сте популярни и търсени, защото доказахте способностите си. В любовта се очертава едно ново, благоприятно и желано начало. Чувствате се щастливи.

Козирог

Денят е необичаен за многото ангажименти, с които сте затрупани. За сметка на това пък, активността ви днес ще е решаваща за професионалното ви израстване. Находчивите ви идеи при разрешаването на проблеми ще предизвикат фурор сред колегите ви.

Водолей

Не се захващайте с ангажименти, с които не бихте могли да се справите, това може да ви разочарова. Имате шанс да спечелите време за важен проект. Някои ще работят по въпроси, свързани с обществено-политическия живот на страната. Отговорността ви е голяма, бъдете коректни към проблемите на другите.

Риби

Очаква ви ден, в който финансовата ви стабилност е гарантирана, ако действате по предварително направените планове. Днес можете да подпишете важни договори или да тръгнете по нов път на работното място. Разбира се, преди да го сторите, трябва добре да сте обмислили всяка крачка.