close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 април 2017 г.

horoskop-2

Овен 

Ще имате благоприятни условия за осъществяване на плановете и желанията си. Ще правите всичко с настроение и работата ще ви спори. Вглеждайте се в знаците на съдбата, успеете ли да ги разчитате ще постигнете много. Пътуванията ви ще са удачни и ще се обогатите с хубави впечатления.

Телец 

Ценностната ви система и високите ви изисквания към околните създават предпоставки за самоизолация, което не винаги е във ваша полза. Обмислете поведението си и станете по-достъпни. Ще привлечете вниманието на когото трябва, но с аргументирани доводи и ще го спечелите за винаги.

Близнаци 

Доброто настроение няма да ви напусне и днес и ще се чувствате отпочинали и пълни с енергия и нови идея. Ще имате разнообразни срещи с интересни личности. Ще получите предложение, което в бъдеще може да ви донесе финансови облаги. Помислете над него.

Рак

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Лъв

С липса на ентусиазъм ще пристъпите към ежедневната си работа. Погледнете от към приятната страна на нещата. Не се задълбочавайте в тревожни мисли, занимавайте се с любими неща и хора. Така светът ще ви се усмихне и ще почувствате тласък на енергия. Изненада от роднина ще ви накара да побързате със свое решение.

Дева 

Днес най-добре е да си останете вкъщи и да се отдадете на спокойни занимания. Изгледайте филм или просто се наспете, за да не се чувствате уморени в началото на работната седмица. Доста ангажименти ще имате.

Везни 

На изпитание ще бъдат подложени вашата човещина и толерантност. Не ги пестете, имате ги достатъчно, откликнете на зова за помощ. Със здравето ви всичко е наред, въпреки проблемите от последните дни.

Скорпион 

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Стрелец 

Заслужено ще мислите за почивката си днес. Повишената ви активност през седмицата ще ви направи по-разточителни и щедри към близките ви. И с право, те заслужават това. В интимния живот на някои вече изгрява нова звезда. В случай, че ви се наложи да избирате между две възможности, слушайте сърцето си.

Козирог

Ще се занимавате с решаване на чужди проблеми, като не пропускате да припомняте на когото трябва изключителната си заслуга за това. Разбираемо е, но не прекалявайте, за да не изпаднете в самоизолация. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в самоподготовка или пътуване.

Водолей 

Тази неделя се опитайте да се съобразите с желанията на членовете на семейството си. Хубаво е да направите цялостен анализ на приходите и на разходите си. Опитайте се да не влизате в каквито и да било спорове, защото е малко вероятно те да доведат до нещо градивно.

Риби

Днес не допускайте да се превръщате в изкупителна жертва на интриганти. Голяма част от представителите на Рибите ще предприемат пътешествие, за да се отдадат на заслужена почивка.