close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 март 2017 г.

horoskop-2

Овен 

Този четвъртък използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък.

Телец 

Днес не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи добрия изход на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете доволни. Възможно е да сте придобили погрешни впечатления от поведението на определена личност и тя да няма това отношение към вас, каквото вие бихте желали да е.

Близнаци 

Значителни финансови постъпления ще стабилизират материалното ви положение и ще ви успокоят. Имате възможност да си позволите позабравени удоволствия. Добро развитие на деловите ви ангажименти ще ви зареди с нови надежди и още повече ще подобри настроението ви. Оптимистичните ви прогнози се потвърждават напълно и ви откриват нови хоризонти за действие.

Рак

Не се притеснявайте излишно от нищо. Силни сте и можете да се справите с всяка ситуация, стига да не загубите присъствие на духа си. В процеса на работа ще направите най-добро за нея и вас. Ще преодолеете бюрократични спънки, които пречат за да вървите напред. Домашни ремонтни работи.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат разнообразни интереси в професионалната сфера. Стремете се към равновесие във финансов план, защото само така можете да постигнете нужното ви спокойствие.

Дева 

На много от вас късметът днес ще се усмихне и по-бързо и лесно реализирате своя мечта. Финансите ви ще се повишат и това ще ви помогне да се отпуснете и да забравите за притесненията си. Денят е подходящ за планиране на мероприятия, чиито резултат ще зависят в голяма степен от вас самите, но и от днешния ден.

Везни 

Радвате се днес на благоприятно развитие на личен въпрос, който ви е притеснявал напоследък. Това ви дава възможност да си отдъхнете и да погледнете положително напред. Ще останете очаровани от начина, по който се отнася с вас човек от обкръжението ви. Проявете повече търпение в опитите си да помогнете на свой близък, изпаднал в затруднение.

Скорпион 

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете се към себе си. Помислете къде грешите и ще откриете отговора сами.

Стрелец 

Хората около вас ще ви провокират към действия. Заложете на екипната работа и резултатите ще бъдат наистина невероятни. Хубав ден за експерименти особено в любовта.

Козирог

Нещо е привлякло силно вниманието ви. Знайно е, че когато сте заинтригувани, едва ли ще се намери някой, който би ви попречил да получите онова, което искате. Ще останете доволни от резултатите, които постигате, при това съвсем сами, без чужда помощ. Постарайте се да удовлетворите очакванията на близък човек.

Водолей 

Имате добри шансове да успеете, ако не се доверявате на вътрешните си страхове. Прекалено преувеличавате негативните последици и ви е трудно да бъдете обективни. Опитайте да се дистанцирайте от събитията и тогава вземайте каквото и да е решение.

Риби

Старайте се да станете по уравновесени. Проявете повече такт и търпение и ще успеете. В добър период сте и ще сгрешите, ако не се възползвате. Давайте смело, когато искате да реализирате намеренията си. Нова работа за някои от вас. Ще ви приемат добронамерено и ще постигнете желаното.