close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 март 2021 г.

horoskop-2

Овен

Денят ще бъде еднакво полезен както за работа, така и за развлечения. Ако бизнесът ви налага, не се колебайте да действате. Късметът ще ви се усмихне и ще се поздравите с придобивки. Радостни новини ще ви създадат повече желание за веселие и за нови познанства. Така ще имате и още много положителни емоции днес.

Телец

Сътрудничеството ви с хора, които познавате не винаги е гаранция за успех. Заложете на усещането си за нещата, както и на по-прагматични модели на поведение. С тях сте наясно, имате добър опит и ще защитите интересите си. Перспективите пред вас са ясни, не спирайте да сте инициативни и упорити.

Близнаци

Несъгласието ви с някого не е причина да сте раздразнителни към всички край вас. Дайте воля на ведрината, която носите в себе си и ще ви стане по-леко да преодолеете затрудненията си. Желани сте от някого, не отхвърляйте компанията му. Използвайте даденостите си, те са толкова много.

Рак

Много противоречив ден. Като че ли твърде много се доверявате на ненадежден човек. Имайте го предвид, когато днес започвате важно за вас начинание. Близостта на любимия човек ще ви донесе нужното ви спокойствие. Успехът е сигурен и за тези от вас, които все още воюват за сърцето на желания човек.

Лъв   

Стараете се днес да движите делата си според предварителните си планове. Това често ще се оказва трудно осъществимо, но за сметка на това ви се отдават други възможности, които не можете да подминете. Сработвате се добре с колега и заедно успявате да доведете до успешен край започват проект. Имате късмет в хазартни игри.

Дева

Пред вас днес се откриват нови възможности, които ви амбицират да не се отказвате от намеренията си и да действате със същия устрем както досега. Решавате се на смела стъпка, която при успех би ви гарантирала особено добри резултати. Бихте могли много да помогнете на член от семейството си ако го насърчите да сподели проблема си с вас.

Везни

Не можете да се оплачете от добри условия за изява на намеренията си, но в повечето случаи нещата ще зависят от вас. Потиснете раздразнението си от нечие некоректно поведение край вас и бъдете търпеливи към несъвършенствата му. Също така избягвайте да шофирате в състояние на афект.

Скорпион

Предпазливостта в деловите начинания днес в голяма степен е излишна. Преценката ви е изключително точна и съответно стъпките, които предприемате ви носят очаквания положителен резултат. Партньорите ви не скъпят комплиментите си по ваш адрес, и повярвайте това не е от стремеж да ви се харесат. Справяте се със здравословен проблем.

Стрелец

Настроението ви днес ще бъде повод и хората около вас да са усмихнати и добронамерени. Успявате и да вършите качествено работата си, и да намерите време да развеселите или разсеете околните от проблемите им. Това ви прави желана компания навсякъде.

Козирог

Трудностите, които отбелязвате днес не са по-големи от вече познатите ви, така, че нищо ново няма да ви развълнува особено. Свикнали сте да се справяте с много задачи едновременно и в същото време да не губите от очарованието си. Направете го и сега, още повече, че ще има какво да ви насърчи.

Водолей        

Работата ви спори и се справяте с проблеми, които отдавна ви притесняват. Нетрадиционният ви подход впечатлява околните и се превръща във ваша запазена марка. Виждате възможности там където другите, отдавна са се отказали да търсят. Самочувствието ви е на желаното ниво, а това също е предпоставка за успехите ви през днешния ден.

Риби

Днес се радвате на повишена работоспособност и желание да се справяте с няколко неща наведнъж. Постарайте се всяка работа, с която се ангажирате да бъде свършена качествено и докрай. Имате възможности днес да се захванете с проект, който отдавна очаквате, но за предпочитане е да го отложите за по-късен етап. В личен план – положително развитие.