close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 януари 2018 г.

horoskop-2

Овен

Особено важни за вас ще бъдат деловите ви контакти. Ще се появи неочаквана перспектива при решаване на лични въпроси. Научавате факти, които ще съдействат за ползотворното осъществяване на финансовата ви дейност. Денят не е подходящ за хазартни начинания. Отнасяйте се с необходимия респект към ваш близък.

Телец 

Опитайте да бъдете по-уравновесени в отношенията си с околните. Не давайте воля на настроенията си. Проявената човечност и разбиране ще ви донесат повече удовлетворение. Значителни финансови постъпления е вероятно да реализират мнозина от вас, чиято работа е свързана с рекламата, недвижимите имоти и търговията.

Близнаци

Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Рак

Резултатите, които постигате на работното място ще се превърнат в мерило за други, които се занимават с подобна дейност. Но в личните си взаимоотношения с партньора са възможни разминавания. Това за сега няма да ви разтревожи особено, но в скоро време – може би.

Лъв

Привеждайки се в активна форма, ще ви бъде по-лесно да се справите със страховете и тревогите си. Осигурите си пълноценна почивка или занимания, които да ви заинтригуват, с предимство ще се ползват творческите идеи и всичко, свързано с духовността. В тази връзка е добре да помислите и за нещата, които ви отдалечават от другите.

Дева

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Везни

Дори и да се забавят резултатите, не се обезсърчавайте. Благоприятният момент скоро ще дойде, но бъдете подготвени. Погълнати от професионални задачи не обръщате достатъчно внимание на семейството си, с което ги огорчавате. Делова среща ще стане повод за размисъл и ще ви подтикне към планове за бъдещето.

Скорпион

Старателно подбирайте думите си, особено, ако искате да изразите неодобрението си към някого. В гнева си може да кажете повече и от това да произтекат нежелани последствия. Излъчвайте добри мисли и по-лесно ще се справите със затрудненията си, съдбата ще ви изпрати в подкрепа подходящия ви човек.

Стрелец

Оценете това, което имате и му се насладете. Не всеки може да се похвали с постиженията, които бележите вие, най-вече в духовната сфера. Но нищо не идва даром и кой по-добре от вас знае това? Информираността ви се забелязва и без да си го поставяте като цел, носи ви предимства и добри перспективи.

Козирог

Този вторник мнозина от вас ще са склонни да пропиляват огромни суми пари за неща, които определено не са ви от първа необходимост. Стремете се да не подценявате новите си възможности в деловата сфера, но в същото време и не залагайте твърде големи надежди на тях.

Водолей

Днес мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план.

Риби

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.