close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 май 2018 г.

horoskop-3

Овен

Предстоят ви новости и вълнуващи срещи. Проявявате интерес към нещо, с което са занимава човек от обкръжението ви, и с което вие също бихте могли да постигнете успех. Печелите вниманието на някой, с когото до този момент сте били в обтегнати отношения. Вечерта ще имате нужда от спокойствие, за да осмислите преживяното.

Телец 

Днес ще останете изненадани от предложението на свой бизнес партньор за нещо, което не сте имали като идея. Въпреки това сте заинтригувани и не е изключено скоро да се заемете с нещо ново. Като хора обичащи предизвикателствата това ще ви бъде изключително полезно и интересно. Посъветвайте се с близките си и изслушайте внимателно мнението им.

Близнаци

От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.

Рак

Ще ви е необходимо повече търпение днес, за да се справите с намеренията, които имате. Поставяте си високи цели и няма да е лесно да ги осъществите. Гледайте реално на нещата и се старайте да се ставате жертва на заблудите на околните. Опитайте се да бъдете безпристрастни в решаването на конфликт между ваши близки. Пазете се от наранявания.

Лъв

Разнообразете програмата си с по-интересни занимания и не поемайте други ангажименти днес. Ако сте припрени и нервни ще влошите отношенията си с околните. Опитайте се да се разтоварите по свой начин. Семейните проблеми ще се решат по-лесно, ако имате положително отношение към тях и не се държите като наставници с близките си.

Дева

Събитията няма да променят настроението ви и то ще си остане ведро и приятно за общуване. Финансови приходи ще ви позволят да направите нещо специално за себе си. Харесвани сте и това ще привлича много хора около вас, но не позволявайте на досадници да обсебят вниманието ви. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате добре.

Везни

Много добре се справяте с конкурентите си. Поведението ви е безупречно и устойчиво на всякакви критики. Работата с вас е удоволствие, а проектите, по които работите се осъществяват според плановете ви. Радвате се на много добро здраве.

Скорпион

Не пренебрегвайте възможностите да разнообразите деня си, пък макар и по нетрадиционен начин. Малката промяна в навиците няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив, възможно е да ви открие неподозирани хоризонти.

Стрелец

Може би значително подценявате способностите на ваш подчинен. Бъдете по-толерантни и открити към околните. Плодотворните резултати вероятно ще ви убедят, че това е по-добрият начин на действие. Дипломатичността ви ще ви отвори много врати.

Козирог

Този ден ще постави началото на нов етап във вашето професионално развитие. Откриват ви се прекрасни възможни, някои от които ще изненадат дори вас. Не се колебайте нито за минута, вече отдавна знаете как да постъпите. Ако работите в екип с хората около вас, успехът ви е повече от сигурен.

Водолей

Повече ще спечелите, ако се абстрахирате от не добронамерени слухове и не се забърквате в интриги. Обзелите ви съмнения скоро ще отпаднат, събитията ще насочат вниманието ви към вземане на решения и съответните действия. По много от семейните въпроси ще бъдете водещи, както в инициирането, така и в изпълнението им.

Риби

В личните и служебни дела ще проявите инициатива, водеща до по-скорошни и видими резултати. Категорично ще изложите становището си пред хора, с които делите общи пари, бизнес или друг ангажимент и то ще бъде взето предвид. Използвайте връзките си сред управляващите, за да подобрите нечие положение.