close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 март 2017 г.

horoskop-3

Овен 

Нещо ново ще привлече вниманието ви и ще му се посветите с интерес. Поети вече ангажименти ще трябва да приключите по-рано от предвиденото по причини, независещи от вас. Потърсете съдействие от хора, на които можете да разчитате, за да ви стигне времето за всичко. Имайки до себе си любовта и разбирането на онези, които ни обичат, животът е по-лек.

Телец 

Може би се колебаете дали да предприемете ново начинание или пък каква е ползата да продължите вече започнато. Със сигурност имате достатъчно аргументи в подкрепа и на двете възможности, но имайте предвид, че днешния ден не е подходящ за взимане на генерални решения. Изчакайте известно време и ако ви е възможно не мислете по въпроса. Съвсем скоро от само себе си, без излишни терзания ще изберете най-доброто за вас.

Близнаци 

Отдъхнете си от напрегнатата седмица. Посветете се на любимите си занимания. Не се колебайте да се раздвижите на чист въздух в приятна компания. Нужна ви е солидна почивка за да сте в час предстоящата седмица. Тя ще бъде не по-малко натоварена и интересна от изминалата.

Рак

Очаквайте интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате чудесно. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не изкусително предложение.

Лъв

Умело ще балансирате емоциите си, предпазвайки се от импулсивни действия. Ще претегляте положителните и не толкова развития от предстоящо свое решение, преди да го обявите окончателно на околните. Не избързвайте в нищо, търпеливо изчаквайте подходящият момент и ще спечелите.

Дева 

Опитайте се този ден да останете спокойни и да не се притеснявате за дребни неща. Това ще ви спести както пререкания с околните, така и доста неприятни усещания. Заемете се с нещо което ви доставя удоволствие и му се посветете.

Везни 

Запазете доброто си настроение и не се поддавайте на чужди внушения. Бъдете спокойни, не сте застрашени от нищо непоправимо. Ако се питате, как да постъпите в една или друга деликатна ситуация, го правете с разум и сърце, и няма да сгрешите. Околните ще ви приветстват за вашето решение.

Скорпион 

Днес ще сте доста заети и едва ли ще ви остане време за голяма част от планираните за деня ангажименти. Промяна в плановете ще ви изненада неприятно, но бъдете сигурни че ще успеете да се справите добре. Прекалено подозрителни сте към любимия човек, без той за го е заслужил. Променете навреме поведението си, за да избегнете неприятностите.

Стрелец 

Нова любов или друго, повдигащо духа усещане ще ви развълнува и освежи мислите ви. С лекота ще вземете решение по въпрос, който ви е затруднил и следвайки го, ще постигнете желаното. Водени от порив да изявите талантите си, ще работите за изяви и реализация на добрите си намерения.

Козирог

Не бъдете емоционални, когато защитавате позицията си. Търсете логичните аргументи и не пропускайте да поздравите противника си. Сработването с неговата позиция може да направи чудеса за вас. Приятели ще ви помогнат да намерите верния тон и да се насладите на интересни занимания.

Водолей 

Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Наясно сте, че може да си навлечете нечие неодобрение, но следвайте сърцето си. Това ще ви помогне да напреднете бързо. Ако ви липсват удобство и уют, ще можете да си ги създадете без особени усилия, стига да действате.

Риби

Предстоят ви достатъчно значими и приятни занимания. Очакваните от вас финансови постъпления няма да се забавят и ще ви позволят да осъществите ваше отколешно желание. Бъдете разумни, не мислете само за днешния ден. Съвсем скоро може да се окаже, че трябва да взимате важно дългосрочно решение.