close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 март 2021 г.

horoskop-3

Овен

В домашна обстановка ще си починете от напрежението и ще се радвате на любимите си хора. Нищо не може да ви създаде този уют, както семейството. Мислете позитивно и гледайте на живата от към приятната му страна. На повечето от вас ще им се даде да опитат късмета си в други дейности, извън обичайните.

Телец

Ще обърнете внимание на всичко, което в някаква степен ви засяга. Няма да сте безразлични към работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва.

Близнаци

Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. Опитайте се да прекарате приятно този ден и най – вече да си починете. Имате богато въображение и бихте могли да измислите нещо еднакво интригуващо за всички.

Рак

Самоуверени сте днес и поводът за това най-вероятно е свързан с любимия ви човек. Добри новини, свързани с него ще дадат нова перспектива на връзката ви. Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. В добро настроение сте и е сигурно, че ви очаква приятен ден. Обърнете внимание на здравето си.

Лъв   

Възможно е една новина да промени отношението ви към определени хора или събития. Дори и да сте прави, не си позволявайте да показвате чувства и пристрастия. Ще провалите доброто си име и няма да получите онова, към което се стремите. Носещите повече товар ще са принудени да потърсят подкрепа.

Дева

Бъдете великодушни в общуването си и прощавайте на онези, които не мислят като вас. Възможно е да срещнете неразбиране от страна на близки хора и това да ви натъжи. С търпение ще постигнете повече. Едно пътуване ще ви зареди с приятни емоции. Родените в края на периода да бъдат подготвени за промени на работното място.

Везни            

В делата си днес бъдете по-гъвкави, където са нужни компромиси ги правете и няма да съжалявате. Скоро ще разберете, че трудът ви не е хвърлен напразно, очакват ви успехи. Позволете си повече лично време, умората го изисква, както и празника.

Скорпион    

Ще предвидите до точност развитието на събитията и това ще ви помогне да се подготвите добре за тях. Разумните ви действия ще ви поставят в благоприятна ситуация и във възможност да избирате. Желанията ви ще се сбъднат и скоро ще имате поводи за празнуване. Физическата ви форма се нуждае от грижи.

Стрелец

Служебни задачи ще ви накарат да отложите замислено пътуване, но работата трябва да се свърши. В края на деня ще ви остане време за почивка и развлечения. Стремежът ви да наложите идеите си и отстоявайки позициите си ще повишат финансите ви. Духовните занимания на някои от вас ще им позволят по-бързо да усвояват уроците си.

Козирог

Този ден е свързан с много приятни емоции. На някои от вас им предстои пътуване, което отдавна очакват. Не обръщате внимание на съветите на близки хора, но скоро ще се убедите че са били прави. Срещате се с хора, които ви карат да се чувствате чудесно. Постарайте се да не пренебрегвате намеренията на човек около вас, които не ви допадат.

Водолей

Новостите, които ви привличат и навлизат в живота ви правят по-смели и амбициозни. Възползвайте се от добрата енергия, която ви владее сега, времето е благоприятно за активни действия. Предложение за нова работа. Постоянството в усърдието ви прави търсени и предпочитани партньори.

Риби

Нестандартните ви идеи днес ще получат реализация. Моментът е подходящ за действия, възползвайте се. Разбирателството в семейството и с бизнес-партньорите ви дава кураж и сила. Не сте сами в усилията си, заедно ще имате своите успехи. От случайна среща може да се роди романтична връзка.