close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 октомври 2022 г.

horoskop-3

Овен 

С мощната подкрепа на обичаните от вас хора, ще постигнете намеренията си днес. Удовлетворени ще останете и от развитието на професионален или бизнес въпрос, имащ отношение към парите ви. Е, те може и да не стигнат до вас днес, но по-важното е, че сте се погрижили за това.

Телец

С работа ще бъде ангажирано вниманието ви днес, но за радост труда ви няма да е напразно вложен. Мнозина от вас ще се поздравят с успехи, за каквито някои само мечтаят. Светски изяви ще поддържат тонуса на други. Договореностите ви ще са успешни и водещи до удовлетворяващи ви постижения.

Близнаци

Не извличайте от недостатъците на другите предимства за себе си. Рискувате да си навлечете сериозни неприятности. Дипломатичност, проявена в подходящия момент ще повиши авторитета ви. За някои от вас започва нова романтична връзка. Добре преценете дали желанията ви са свързани точно с дълготрайно обвързване, защото именно това ви предстои.

Рак

Ще дадете предпочитание на онези свои ангажименти, от които очаквате да подобрят финансите ви. За някои те идват по линия на бизнеса, за други с осъществени делови срещи и пътувания. Във всички случаи не стигайте до крайности в

мислене, поведение и усилия. Всеки преразход след време ще се наложи да бъде възстановен, но на по-скъпа цена.

Лъв   

Започвате седмицата с готова програма, а и обвързването ви с нови отговорности ще продължи. От срещите си ще черпите полезна информация, обогатяващи ви с идеи, оферти за работа и проекти. Потърсете подходящ начин за разтоварване от напрежението и стреса. Нечие присъствие ще ви подтиква да давате най-доброто от себе си и то ще се оцени.

Дева  

Останете си вкъщи и избягвайте контактите с неприятни за вас хора. В много добро настроение сте и едва ли някой ще успее да ви ядоса, но по-добре го запазете за близките си. Разходка на чист въздух също не е лоша идея и ще ви се отрази добре.

Везни

Имате известни амбиции днес, но е възможно всичко да остане в границите на пожеланията. Ще са нужни немалко усилия от ваша страна и вие трябва да сте –сигурни дали да приемете предизвикателствата или не. В личен план ще бъдете щастливи, и това ще се отрази на плановете, които правите за бъдещето.

Скорпион

Прекарвате този ден в движение, занимавайки се с най-различни неща. Едва ли дори за миг ще ви е скучно, тъй като има доста въпроси, на които се налага да обърнете внимание. В личен план ви предстоят промени, които обаче ще бъдат предприети от другата страна.

Стрелец

Повечето от вас днес взимат участие в нещо ново, тъй като моментът е благоприятен за промени в личен и професионален план. Предпочитате сами да взимате решения и това е нещо, по което може да имате известни противоречия с хората около вас. За предпочитане е да не давате пари на заем днес, дори на приятели. Това ще ви спести неприятности.

Козирог

Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.

Водолей

Вместо да съдите другите се опитайте да ги разберете. Защо постъпват по един или друг начин. Това е много по-полезно и по-интересно от критиката. Освен това поражда съчувствие, търпимост и доброта. “Да знаеш всичко, означава да прощаваш всичко”. Само гледайте да не изоставите пряката си работа. Полезно е да обърнете внимание на здравословен проблем.

Риби

Този ден е свързан с препятствия, които трябва да преодолеете. Имате силни съюзници на своя страна, затова не се колебайте да използвайте докрай възможностите си. Ще останете очаровани от шансовете, които ви се предлагат през следващите дни. Личните ви взаимоотношения допълнително ви стимулират да не се отказвате от предварителните си намерения.