close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 април 2017 г.

horoskop-2

Овен 

Не бъдете прекалено строги към изявите на член от семейството. Давайте съвети, но не налагайте мнението си, ако искате да не загубите доверието му. Всеки трябва да изживее живота си по свой начин, за да научи уроците си. В отношенията си с конкретен човек можете да получите и повече, ако подходите по подходящия начин.

Телец 

Днес внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място. Не закъснявайте за срещи с близки приятели.

Близнаци 

Възможността да повишите финансите си ви държи будни и в добра форма – мисловна и физическа. Те са добър стимул, каращ ви да подобрявате много неща у себе си. През идващите дни резултатите ще стават все по-видими. Ще имате красиви мигове в компанията на вълнуващ ви човек, с когото сте отскоро.

Рак

Доста емоции и работа ви се събират днес, така че започнете деня без излишни притеснения и бъдете сигурни, че ще успеете да се справите със задачите си. Приемате спокойно нещо, което очаквате от доста време и специално за вас едва ли ще е особена изненада. Не приемайте твърде насериозно недоброжелателност от страна на колега.

Лъв

Професионалната сфера продължава да ви вълнува и днес. Независимо до какво се отнася има човек, който ще стане сигурна опора в усилията ви да отстоявате позициите си. Приятели ще ви поканят да ги посетите, като за някои това е в чужбина. Добро настроение се излъчва от вас и това ви отваря много врати.

Дева 

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас неотдавна проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.

Везни 

Денят е подходящ за приключване на задачите, за които времето не ви достигна през последните дни. Обстоятелствата ще работят във ваша полза и ще ви се дава да постигате повече с труда и упорството си. Амбицирани сте да се покажете пред някого в по-добрата си светлина и ще го направите.

Скорпион 

Този вторник ще имате доста служебни ангажименти, но ако се съсредоточите, ще се справите в срок. Не правете излишни разходи, за да нямате финансови проблеми. Избягвайте шумните компании.

Стрелец 

За някои от вас денят е свързан със сериозно напрежение породено от лични конфликти. Хубавото в случая, е че окончателно ще успеете да ги разрешите и то напълно удовлетворително. Имате нужда от повече физически натоварвания. Ще ви се отразят много тонизиращо и ще ви помогнат да се отърсите от напрежението.

Козирог

В изпълнение на делата си днес ще покажете присъствие на духа и няма да отстъпите пред нищо в защита на каузата си. От вас се очаква много, за това бъдете съсредоточени и отговорни, т.е. бъдете себе си. За някои от вас се очертава нова любов или подновяване на стара връзка.

Водолей 

Днес е напълно възможно мнозина от родените под този зодиакален знак да станат жертва на независещи от тях обстоятелства в професионалната и финансова сфера. Ако предусещате предстояща криза в тези две направления, може би е крайно време да се оттеглите от активната си позиция.

Риби

Ще получите интересно предложението, което ще ви накара да промените досегашния си ход на действие. За много от вас съществува възможност за смяна на работата. С качествата, които притежавате можете да се надявате на добра позиция. Грешите, ако смятате, че няма да се преборите за повече. Напротив. Ще успеете!