close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 декември 2022 г.

horoskop-4

Овен

Споделете вълненията си с близките, ако искате да вървите напред. Погрижете се да изчистите финансовите си задължения към партньорите, за да не станат причина за неудачни за вас споразумения. Запомнете, че водещи трябва да бъдете вие, но не забравяйте, че етиката изисква добър тон и взаимно зачитане на интересите.Доброто у вас ще ви подскаже верния път.

Телец

Постарайте се да си изясните максимално задачите, по които предстои да работите. Така ще си подредите програмата и ще ви остане време за развлечения. Най-сетне ще получите отговор, който чакате от дълго време и той няма да ви разочарова. Бъдете отговорни за здравето си, вие сами, а не друг трябва да се грижите за него.

Близнаци

Поемате доста отговорности на работното място днес, което ще ви създаде немалко главоболия. Имате ценни поддръжници обаче, затова няма място за притеснения. Създайте си система, по която да работите, за да успеете да се справите с всичката си работа. Ще ви се наложи да обяснявате своя постъпка на близък човек, който я е изтълкувал по погрешен начин.

Рак

Работата ви днес най-вероятно ще е напрегната и изпълнена с какви ли не ситуации. В определен момент ще ви се наложи да впрегнете всичките си сили, за да се справите с належащ проблем. Дори това да не стане в рамките на този ден бъдете сигурни че съвсем скоро ще останете доволни от работата си. Проверявайте всяка информация, с която работите.

Лъв   

Приятен ден във всяко едно отношение очаква родените под знака днес. Имате възможността да свършите доста полезна работа и като цяло този ден ще бъде ползотворен. Нито за миг няма да скучаете в компанията на близки хора. Те се съобразяват с вашите желания, отвърнете им и вие със същото. Кратко пътуване ще ви се отрази чудесно, затова не се отказвайте от подобно предложение.

Дева

Денят ще ви срещне с приятели и с хора, с които не сте се виждали от дълго. Носталгията по миналото ще ви припомни общи преживявания. Ще ви бъде приятно и е сигурно, че няма да скучаете. Някои ще получат пари от бърза сделка.

Везни

Много вероятно е да се окаже, че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате. Съвсем скоро ще получите това, към което се стремите.

Скорпион

Развитията около вас ще внесат промени в програмата и поставят условия, с които ще се съобразите. Възможно е и да отстъпите от определени позиции, правейки го в чужд интерес, но е сигурно, че няма да оставите делата си да зависят от други хора. Вие най-добре знаете как да се погрижите за себе си и ще го направите.

Стрелец

Съсредоточете се върху въдворяването на ред в дома ви. Семейните дрязги може и да разстроят някои от вас, но като че ли напоследък сте свикнали. За доброто ви настроение днес ще се погрижат приятелите ви.

Козирог

Спокойно подхождате към професионалните си ангажименти днес и това до голяма степен определя успеха на работата ви. Вашето предимство е, че преди да се заемете с нещо внимателно го проучвате и едва тогава преценявате рисковете и ползата от извършването му. Не позволявайте да ви влияят чужди опасения за собствените ви ангажименти днес.

Водолей

Успешно решаване на проблем, възникнал по независещи от вас причини. В известна степен роля за финансовото ви благополучие ще играят други хора и обстоятелства, освен вас. До себе си имате ценен човек, който ще ви помага да стигнете бързо до целта си. С повече уважение и внимание се отнасяйте към постоянния си партньор.

Риби

С ведрото си излъчване и положителна мисъл ще въздействате на околните и насочвате развитията в позитивна посока. За вас, както и за всички други е важно да живеете в спокойствие, за да се развивате и да творите пълноценно. Починете си, като потърсите приятни за тялото и душата ви занимания.