close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 март 2019 г.

horoskop-4

Овен

Този ден е богат на предизвикателства и няма да ви остане много време за да скучаете. Не взимайте прекалено присърце проблемите на околните. Желанието ви да помогнете е много силно и със сигурност ще успеете. Възможно е работата ви временно да премине на заден план. Ще останете доволни от постигнатото.

Телец

Изразеното ви несъгласие с нечии решения ще натовари обстановката около вас. Не изразявайте емоционално личното си отношение към ситуацията, запазете добрия тон и нещата ще се подредят така, както е правилно. Погрижете се за развлеченията си, с тяхна помощ ще се разсеете и откъснете от натоварващите ви мисли.

Близнаци

По-често търсете мнението на хората, които вече са минали по вашия път. Така ще си спестите енергия и време, а и ще придобиете повече мъдрост. Разочарованието ви от определено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви намерения ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.

Рак

Чувствителността ви е голяма и това може обтегне отношенията с близките ви. Правете по-често компромиси, с търпение и такт ще намерите верния тон. Лесно ще стигнете до правилно решение, ако предпочетете по-бързата и елегантна възможност за подобряване на финансовото си положение.

Лъв

Личните вълнения днес са ви противопоказни дори и да имате основания за тях. Досегът с природата ще ви разтовари и зареди положително. Ако може да избегнете контактите с хора, които не са ви приятни не се замисляйте.

Дева

Денят е точно такъв от какъвто винаги имате нужда. Никакви нежелани ангажименти напълно, свободен и естествено прекалено кратък за многобройните ви идеи. Отдавна не сте се чувствали толкова добре и с нетърпение се възползвате от възможностите, които откривате. Вероятно е да се натъкнете на ситуация, която да помрачи за кратко еуфорията ви, но едва ли ще има по-трайни последици.

Везни

Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.

Скорпион

Изненадите днес няма да ви носят настроение, за това подредете приоритетите си и ги следвайте. Не всички ваши усилия ще приключват с очакваните резултати, такова е моментно стечение на обстоятелствата. Привлечени сте от любовна тръпка към колега, но не прибързвайте и можете да се надявате на успех.

Стрелец

Добре ще е ако днес онези от вас, които не се движат много помислят за физическата си форма и направят нещо, което ще ги накара да се чувстват по-добре. Имате нужда от пречистване и разтоварване, но ще трябва да проявите постоянство в тази насока. Околните ще ви подкрепят само ако им се сторите достатъчно сериозни в намеренията си.

Козирог

Ще ви погълнат домашните задължения и е възможно това да ви по изнерви, но прекалено дълго сте ги отлагали. Работата трябва да се свърши. Може би е време да се погрижите и за себе си, посетете личния си фризьор, масажист, козметик. Това ще ви се отрази добре на самочувствието.

Водолей

Дошло е време да пристъпите към дълго обмисляни начинания. Околните ще ви подкрепят, затова не се колебайте. Можете да реализирате плановете си, точно каквито сте си ги представяли. Това ще ви вдъхне нови надежди и увереност за бъдещето. Запазете доброто си отношение към човек, който ви поднася неочаквани вести.

Риби

Занимавайки се с по-приятни неща ще забравите за натоварващи ви мисли, имащи отношение към работа, грижи и тревоги. Нестандартният начин за решаване на проблемите ще привлече на ваша страна човек, с когото мислите еднакво. Той ще ви подкрепи в разработването на ваша идея.