close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 февруари 2017 г

horoskop-4

Овен 

С търпение ще постигнете много неща днес, а и късмета няма да ви подмине. Добри финансови реализации ще ви помогнат да заздравите бюджета си. Някои от вас ще помислят за покупка на жилище, други ще започнат ремонт. Приятели ще ви помогнат да подобрите живота си със съвети и други средства.

Телец 

Се стремете тази събота сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план. Въздържайте се от коренни промени около вас.

Близнаци 

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Рак

Налагате си норми, които смятате, че не бива да ги пропускате. Ще имате и приятни мигове на отмора, стига да успеете да се отпуснете. Някои ще са изкушени в романтичен флирт. Пазете се от сцени на ревност от постоянният ви партньор. Не винаги ви разбират, дори и когато намеренията ви са искрени.

Лъв

Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Работете по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние.

Дева 

Тази събота ще бъде изпълнен само с положителни емоции. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали от години. Обърнете внимание на най-малките членове на вашето семейство. Отлично здраве.

Везни 

Чувствате нараснали творческите си способности и се стремите към по-голяма свобода. За някои тя се изразява в нови концепции на работния план, а за други – в разнообразяване на интимния им живот. Каквото и да направите, промяната ще се окаже благоприятна. Твърде възможно е да установите нови източници на доходи, но ще трябва да положите повече усилия в тази насока.

Скорпион 

Този ден може да бъде и приятен, ако не се вживявате чак толкова от битовите неуредици. Може да наблегнете на дребните подробности в делови план, за да избегнете конфликтни ситуации. Погрижете се за здравето си, имате нужда от повече почивка и положително настроение. Направете нещо полезно за семейството си.

Стрелец 

Днес ще намерите подходящ начин да се справите с въпрос, който ви вълнува от доста време. Решението ви може да бъде полезно и на други хора, така че не се колебайте да им го предоставите. Ще намерите ценен сътрудник в лицето на човек, когото не сте забелязвали досега. Предстои ви интересен разговор с човек, когото не сте виждали отдавна.

Козирог

През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Водолей 

Атмосферата на дома ще ви помогне да си починете от шума и умората. Колективно занимание ще привлече интереса ви и заедно ще се насладите на близостта и доверието си. Любимо занимание ще върне позабравени емоции и с носталгия ще го подновите отново. Среща с приятели ще направи вечерта ви по-емоционална.

Риби
Денят ви ще бъде изпълнен с много положителни емоции. Ще ви изненадат гости, които ще объркат плановете ви за деня, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате.