close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 април 2017 г.

horoskop-5

Овен 

Няма да ви липсват предизвикателства в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си, не бива да ви подвежда. Не действайте прибързано и не пропилявайте енергията си за маловажни неща. Ще ви е необходима издръжливост, за това бъдете прибрани.

Телец 

Тази сряда уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Освобождавайте се от напрежението в личен план, защото то може да нанесе сериозни щети върху интимната ви връзка.

Близнаци 

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.

Рак

Търговският ви нюх ще ви направи активни и със съвместни усилия ще реализирате финансова сделка. Здравето ви изисква внимание, което вие често пренебрегвате. Постигнатите споразумения в личен план ще създадат условия за нови развития, не пристъпвайте към самоинициатива, когато се касае за общи действия.

Лъв

Днес избягвайте нововъведенията на работното си място. Имате много нови идеи, но първо е необходимо да приключите със старите си задължения. Ще се запознаете с интересна личност, с която може да станете много добри приятели вбъдеще.

Дева 

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение. Човекът, който ви привлича, се нуждае от повече време.

Везни 

Ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Скорпион 

Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много. Включително и това, че можете покрай тази история да загубите значителна сума пари.

Стрелец 

Днес е наложително да се справите с професионалните задължения, които не търпят отлагане във времето. Необходимо е да бъдете подготвени да поемете по-големи отговорности пред началници и високопоставени особи. Не си изпускайте нервите.

Козирог

Ще загубите много, ако се поддадете на инерцията и на емоциите си. Работете съсредоточено и не позволявайте и на околните да злоупотребяват с вниманието ви. Близките ви могат да ви повлияят при взимането на решение. От вас зависи доколко ще им се доверите. При всички случаи не правете нищо на инат.

Водолей 

Стремете се  днес да премахнете някои свои стари дългове или рискувате да си имате сериозни проблеми с някои държавни органи. Здравето няма да ви създава проблеми, особено ако отделяте достатъчно време за спорт и отдих.

Риби

Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Любими занимания и хора ще ви помогнат да си повишите настроението. Не взимайте чак толкова присърце проблемите на околните. Всеки си носи кръста сам.