close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 декември 2019 г.

horoskop-5

Овен

Занимания, повишаващи информираността ви ще намерят място в програмата ви днес. Прилагайки наученото, ще работите по организацията на работният процес, целящи подобряване ефективността на работата и финансите. Нуждаете се от разтоварване и почивка.

Телец

Възможно е да се изнервите от неуредици около вас. Обърнете внимание на важните детайли и избягвайте конфликтните ситуации. Погрижете се и за здравето си, имате нужда от консултация със специалист и почивка. Срещнете се с хора, чиято компания ви кара да се чувствате добре.

Близнаци

Съобразявайте се и с дребните неща, за да си осигурите напредък. Партньорски споразумения ще станат причина да синхронизирате ходовете си и да пристъпите към реализиране на общ проект. Част от безработните имат шанс за намиране на подходяща работа. Внимателно подписвайте договори, четете ситните букви и се консултирате, ако има неясноти.

Рак

Днес имате шанс да бъдете различни и да впечатлите околните. Някои от вас ще имат емоционални преживявания, които ще променят хода на работата им. Каквото и да изпитвате не допускайте да навредите на доброто си име. Съмненията запазете за себе си, ако те преобладават в мислите ви.

Лъв

Днес бъдете изрядни във всичко, което вършите, за да нямате главоболия. Това няма да ви коства големи усилия, но пък ще ви спести неприятности. Вашият партньор има нужда от съвет, изслушайте го внимателно и се опитайте да бъдете обективни. Сполучлив избор по отношение на нещо, което ви създаваше напрежение до сега.

Дева

Благоприятен ден очаква повечето от представителите на зодията. Късметът няма да ви изневери при важни за вас случаи, но не спирайте да разчитате и на гъвкавата си и съобразителна мисъл. Ще имате голям успех, особено ако ви се наложи да излагате възгледите си, които неминуемо ще впечатлят слушателите ви с реалистичността и актуалността си.

Везни

Занимава ви мъчно разрешим въпрос. Няма да е зле, ако се допитате до свои колеги и се вслушате в съветите, които ще ви дадат. Постигате желания синхрон в отношенията си с човек, с когото се познавате отскоро. Бъдете готови на повече компромиси в личен план. Не е удачно да опитвате да налагате мнението си.

Скорпион

Вие сте хората, от които днес идват повечето инициативи. Енергията ви изглежда неизчерпаема, а мисълта ви – гъвкава и ловка. Онези от вас, които се занимават с бизнес имат реални шансове да постигнал близки цели, които са от важно значение за по-нататъшните им професионални планове. Съобразявайте се по-често с желанията на човека до вас.

Стрелец

Бъдете последователни и се опитайте днес да не отхвърляте ангажименти, които биха могли да ви бъдат от полза. Ако организирате стриктно времето си ще имате възможност да се справите с всичко, както трябва. Относно вълнуващ ви въпрос спокойно можете да се допитате до вашия партньор. Не се страхувайте да бъдете искрени с него.

Козирог

Прагматичният ви подход към всичко, с което се захващате носи резултати. С конкретни действия ще изразите подкрепата си към някого, нечия кауза или друга благородна идея, служеща на доброто. За разлика от външната ви активност, личният ви живот се нуждае от обновление. Помислете върху това.

Водолей

В добро здравословно състояние и с желание ще се насочите към деловите си и други задачи, които не търпят отлагане. С конструктивни действия ще заздравите финансовото си равновесие, отделяйки повече внимание на договорености и поети обещания. Помислите за дълговете си и се погрижете да ги изчистите до края на годината.

Риби

Проникновено ще разсъждавате върху даденостите и ще направите важни за бъдещето си изводи. Ще откриете нови възможности за реализация на проекти, имащи отношение към талантите ви. Конструктивното ви мислене и умения са безспорни, използвайте ги, за да стане животът ви по-пълноценен.