close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 юли 2017 г.

horoskop-5

Овен

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможност за нова професионална реализация.

Телец 

Родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Близнаци 

Не мислете, че трябва непременно да властвате над всички, с които ви среща животът. Оставете им свобода – така ще ги задържите по-дълго до себе си. Семейството и дома ви са твърде важни за вас. Пазете се от вашата склонност да изпадате под чуждо влияние. Въпреки това сте отворени за нови ценни приятелства. Запазете емоционалното си равновесие, то е по-ценно от всичко.

Рак

Пазете се от измами или по-скоро не проявявайте лекомислие днес. Отдавна плануваните покупки е добре да почакат някой по-подходящ ден. Семейните ви ангажименти са с предимство днес, там не ви очакват някакви изненади, просто има неща, които не търпят отлагане. Опитайте се да направите правилна оценка на създала се ситуация и да не я усложнявате излишно.

Лъв

Ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Дева

Девите  днес се радват на всеобщо одобрение, което се отразява положително на цялостната им работа. Имате добри позиции, но те са благодарение на добрата ви работа и факта че на вас може да се разчита. Бъдете внимателни, тъй като човек от обкръжението ви има по-специални чувства към вас. Запазете спокойствие и бъдете дипломатични.

Везни

Избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Скорпион

Не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка.

Стрелец

Днес ще сте заобиколени от любими хора. Енергията, с която те ви зареждат ви е особено ценна. Ще изживеете интересни мигове. Имате нужда да споделяте и ще установите колко ободряващо ви действа това. За бизнеса ви настъпва нов период. Ще предприемете по-авангардни ходове за неговото разрастване.

Козирог

Фокусирайте вниманието си върху всички тези дела в професионалната сфера, за които до момента не разполагахте с достатъчно свободно време. Опитайте се да проявите самоинициатива при преследване на личните си материални и делови интереси, тъй като с лекота ще постигате желанията си.

Водолей 

Ще прецизирате работата си, изпипвайки детайлите и включвайки се в сроковете, с което ще си създадете повече умора в края на деня. Енергията ще ви стигне и да инициирате събитие, интересно и значимо за повече хора. Среща с приятели ще разнообрази вечерта ви, но няма да се откажете и от други развлечения.

Риби

Работата ви ще спори и ще получите признание от висшестоящи и колеги. Не влагайте пари в инвестиция, която може да носи доста рискове. Проучете обстоятелствата и тогава действайте. Не забравяйте за поет ангажимент към ваш приятел.