close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 януари 2017 г.

horoskop-5

Овен

Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Не защото ще бъде изпълнен с нещо неприятно, а напротив. Среща с приятен човек ще ви се иска никога да не приключва.

Телец

Сега вече може да си позволите повече воля на желанията и фантазиите ви. Увереността в доброто развитие на нещата е почти пълна гаранция за сбъдването им. Не се отклонявайте от пътя.

 Близнаци

Бавното и плавно преминаване към промяната понякога е най-доброто решение. Така ще имате възможност да бъдете по-подготвени за крайния резултат, както и да наблюдавате случващото се около вас и да си правите съответните изводи.

 Рак

Много е лесно да се каже на някого какво да прави, но това е само при положение, че сте господар на себе си. А никой не е такъв, тъй като не живеем изолирано. Замислете се над това.

Лъв

Денят ще ви донесе увереност в нещо, което отдавна подозирате. Спокойствието, в което ще се потопите е чакано и заслужено. Насладете му се изцяло.

 Дева

Денят може да ви отведе далече. Очаква ви откритие за самите вас. Дори да сте учудени или уплашени не отхвърляйте това, което е във вас, а го приемете и се научете да живеете с него.

 Везни

Денят може да ви накара да се поспрете и да помислите за разрешаването на недоразумение, което ви е представило в недобра светлина. Дайте повече от себе си, за да възвърнете авторитета си.

 Скорпион

Ако сега ви се струва, че сте готови да направите онази важна крачка, за която се подготвяте толкова дълго време – действайте. Само това трябва да ви накара да се почувствате удовлетворени. Резултатът е съвсем друг въпрос.

 Стрелец

Движението ви напред и нагоре продължава. Записвайте си новите идеи и не спирайте да ги следвате. Рутината усъвършенствайте още повече, за да не ви отнеме прекалено много време.

 Козирог

Сега не може да се каже, че е най-доброто време за действие. Наблюдението ще ви даде повече. Обърнете се към себе си, за да има с какво да се занимавате.

 Водолей

През този ден може да си позволите повече свобода. Толкова сте изискани, че няма как да си навредите на имиджа. Много вероятно е да накарате някой да се влюби във вас.

 Риби

Сега е моментът да се разплатите с всички, на които дължите нещо. Въпреки неприятното задължение по-късно ще ви обземе чувство на лекота, а и на свобода. Какво по-хубаво от това?