close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 януари 2021 г.

horoskop-5

Овен

Терзанията ви по отношение на някого могат да продължат, за това потърсете контакт с него и се изяснете. На работното място ще се възползвате от толерантното поведение на колега към вас. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, ако сте искрени и естествени.

Телец

Рутинни занимания или стартиране на нова работа са сред възможностите на деня. Цените свободното си време и в тази връзка ще се подготвите за предстоящите почивни дни. Други ще хвърлят усилия в една сделка, но резултатът няма да ги разочарова. Новите придобивки ще направят живота ви по-приятен.

Близнаци     

Днес социалните ви контакти са повече от задоволителни. Чувствате се добре сред хора, а и получавате уверения за симпатиите, които те изпитват към вас. Работата ви като цяло е спокойна, но може да се наложи да проявите повече инициативност по определен въпрос, за да го тласнете във вярната посока. Денят не е подходящ за рисковани операции.

Рак

За работата ви денят ще бъде успешен. Лесно печелите симпатии, очаровайки другите с естественото си присъствие. Денят е подходящ както за финансови операции, така и за пътувания. Нуждаете се и от повече лично време. Момента е подходящ да си го позволите. Не бъдете прекалено критични към себе си.

Лъв   

Типично по ваш маниер ще започнете подготовката още от днес по предстояща среща или събитие. Съсредоточено и последователно ще отхвърляте задачите си една след друга, дори с риск да ви упрекнат близките ви, че ги пренебрегвате. Имат право. Едно ново и вълнуващо чувство все пак ще ви завладее и приземи.

Дева  

Може би сте прекалено самокритични днес. Деловите ви ангажименти ви носят очакваните положителни резултати, така че в това отношение няма от какво да сте недоволни. Ако проявите разбиране и откликнете на проблемите на близките си, ще се почувствате наистина удовлетворени. Останете си у дома вечерта и си починете добре.

Везни

Предстоящите промени ще засилят в аванс активността ви, или чрез нея ще ги ускорите. И в двата случая ще имате повече работа, но това не ви притеснява. За изпълнение на част от целите, стоящи пред вас ще търсите съдействие на други хора. Изяснете отношенията си с човек, за който интуицията ви подсказва, че не бива да го пренебрегвате.

Скорпион    

Днес ще имате успех в делата си, ако действате от позицията на разума. Не бързайте да изпреварвате събитията. Нещата сами ще се подредят. Приятни мигове ще имате с хора от вашата среда.

Стрелец

Денят ви ще бъде наситен на срещи. Разностранните ви контакти ще породят у вас интересни идеи и планове. С присъщата си практичност и разумност за вас няма да е трудно да прецените положителните и отрицателните страни на бъдещ проект. Обърнете внимание на семейството си. Не си правете илюзии, че можете да живеете за дълго без него.

Козирог

Материалното ви състояние се стабилизира и тази тенденция ще продължи и в близките дни. Имате по-голяма свобода на действие като че ли отдавна чакате подобна възможност. Можете да проявите въображение и изявите в пълна степен потенциала си. Не се вслушвайте в коментарите на околните и се доверявайте единствено на собствената си преценка.

Водолей

Възможно е да се почувствате отегчени поради прекомерната си заетост или от нечие нежелано до вас присъствие. В тази връзка възможностите ви не са големи, но утехата е, че скоро ще се освободите от тях. Предстоят ви по-спокойни и не натоварени дни. За някои денят се свързва с нова придобивка, покупка на автомобил или друга желана вещ.

Риби

Ангажиментите ви днес ще ви сблъскат с некоректни партньори, които ще се опитат да ви навредят. Развоя на събитията обаче, ще обърне нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не унивайте. Въпреки умората се погрижете по-приятно да прекарате вечерта в романтична атмосфера.