close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 август 2017 г.

horoskop-8

Овен

Предстои ви натоварен ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Личните ви дела се развиват според очакванията ви. Нещата са под контрол и не бива да се притеснявате.

Телец 

Усърдието ви за работа е похвално и се стремите да покажете по най-добрия начин на какво сте способни. Бъдете внимателни обаче на работното си място – не казвайте неща, в които не сте сигурни и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Работете концентрирано и не позволявайте да ви въвличат в чужди проблеми.

Близнаци 

Умеете да навеждате другите на своите мисли и успешно ще решите свой проблем. Ще ви повярват, но ако не сте искрени, ще съжалявате в последствие. Оставете нещата, които не са ви ясни на специалистите и се заемете със силните си страни.

Рак

Семейни проблеми ще терзаят мисълта ви. Ще се наложи да се съобразите с общо становище и да проявите повече гъвкавост в отношенията си с околните. Любовта ще стопли сърцето ви.

Лъв

Необходимо е да се адаптирате към една доста тежка атмосфера на работното си място. Ще се нуждаете от отлична организация, за да избегнете евентуалните проблеми. Ако нямате постоянен партньор, пред вас ще се открият нови възможности да се влюбите.

Дева

Очаква ви един приятен ден, пълен с изненади. Успехът ще ви преследва и с лекота ще се справите със задачите си. Неотложни ангажименти ще накарат някои от вас да пътуват. В семейството са възможни проблеми с децата, но ще бъдете в състояние да ги избегнете, ако не провокирате с поведението си конфликти. Здравето няма да ви създава никакви проблеми. Тревогите ви са напразни.

Везни

Ще засилите активността си в търсенето на подходящи пътища за реализация на идеите си. Не пренебрегвайте приятелско предложение, ще ви заинтригува и с новостите, които предстои да усвоите. Амбицирани от първите успехи, ще се превърнете в пълноценни партньори във вашата съвместна дейност.

Скорпион

Днес ще сте податливи на стрес и е напълно възможно да сте напрегнати и нервни без особено силно изразена видима причина. Служебните ви успехи като че ли ще зависят предимно от амбициозните ви планове. Знаете как да неутрализирате пречките по пътя си.

Стрелец

Бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Козирог

Този вторник мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Водолей 

Голяма част от вниманието ви ще е насочено към развитието на професионален въпрос и прагматично ще следвате събитията. Няма да ви липсват увереност и вслушвайки се в разума, ще постигате повече, от което ще печелят и близките ви. Споделете вечерта си с тях. На други от вас им предстои да се освободят от нечия зависимост, финансова или в интимен план.

Риби

Преценете добре възможностите си и действайте много премерено. В противен случай е възможно очакванията ви да останат излъгани, а това едва ли е желателно. Успявате да се справите с въпрос, който ви тревожи от доста време и то благодарение на упоритата си работа през този ден. Ще останете много впечатлени от жеста на свой близък.