close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 август 2018 г.

horoskop-8

Овен

Предстои ви успешно сключване на договор – такава е перспективата на деня. Щом сте настроени добронамерено към околните и те ще ви отвръщат със същото. Не прекалявайте в старанието си да се харесате на някого. В семейните отношения нещата вървят добре. Оставяйте си повече лично пространство около вас.

Телец

Ще съумеете да се защитите, ако станете обект на критика, още повече, че имате право на това. Владеете ли емоциите си ще можете да изложите спокойно становището си и ще насочите вниманието на опонентите си във вашата посока на мислене. В противен случай ще си спечелите неприятели.

Близнаци

С гъвкави действия ще помогнете за реализацията на добрите си намерения днес. Ще си набавите нужните ви финансови средства с нечия подкрепа, което ще ви окуражи още повече. А онези, които по-малко вярват на другите също не са сред губещите, защото сами ще се погрижат за делата си, което е напредък.

Рак

Проблеми от финансов характер са възможни за някои представители на зодията. Изчакайте по-добър момент за инвестиции или банкови операции. Прекарайте вечерта в приятна компания.

Лъв

В прекрасно настроение сте и като че ли едва ли нещо е в състояние да го помрачи. Разговорите с околните ви носят удовлетворение, а и те постоянно търсят вашата компания. Чувството ви за хумор е особено изострено днес.

Дева

На повечето от вас ще им бъде лесно да изпълнят намеренията си, защото няма да им липсва енергия за това. Самостоятелната работа ще е ползотворна и бързо ще напреднете. Отношенията ви с близък човек не са добри, опитайте се да направите нещо в тази насока. Така ще се почувствате и вие по-добре, а и нещата ви ще потръгнат.

Везни

Обстоятелствата ще ви помогнат да привлечете интереса на желан от вас човек. Най-сетне ще можете да споделите и да говорите открито за чувствата си. Наред с това ще укрепите вярата си в някого, към когото сте имали резерви до сега. Парични придобивки и сбъдване на мечти.

Скорпион

Ще проявите интерес към ново предложение и най-вероятно ще го приемете. За някои от вас то е свързано с професионалната сфера, за други с нови разработки или предстоящо пътуване. Издигане в йерархията и повишаване на възнаграждението ви. В интимен план ви предстоят приятни моменти, стига да се отпуснете и да им се насладите без задръжки.

Стрелец

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.

Козирог

Ще си спестите нежелани развития и изненади, ако останете смирени и се отнасяте с добро чувство към всички около вас. В противен случай съдбата не би ви спестила бурните емоции, които в повечето случаи изтощават. Имате очаквания към някого, но помислете дали не са завишени. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре.

Водолей

Внимавайте за думите си и не се обяснявайте прекалено. Възможни са недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и логиката на събитията, без да се поддавате на измамни обещания. Останете си отговорни и внимателни, и не допускайте грешки, особено, ако от работата ви зависят повече хора.

Риби

Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.