close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 февруари 2020 г.

horoskop-8

Овен 

Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.

Телец

Осъществяването на намерение, което отдавна отлагате ще ви занимава днес. Имате всичко необходимо за да го приключите резултатно за вас. Информация, касаеща плановете на близък човек, ще ви заинтригува и вас. Не бъдете прекалено емоционални, обуздайте поривите си.

Близнаци     

Щом сте се решили на конкретни стъпки, касаещи бизнеса, професионалната кариера или в личния ви живот – действайте. Дистанцирайте се от хора, които ще се опитат да ви разколебаят, уж за ваше добро. Вслушвайте се в собствения си глас и бъдете верни на себе с. Вие най-добре знаете какво можете и с какво има да се преборите. От правилното ви поведение ще следват и успехите ви.

Рак

На част от вас ще им се наложи да работите през този ден. Въпреки това едва ли ще имат от какво да се оплачете, тъй като сте заобиколени от добро настроение и хора, готови да ви помогнат. Справяте се чудесно с работата си и похвалите, които получавате са съвсем заслужени. Отношенията ви с любимия човек са прекрасни, най-вече благодарение на вашите усилия.

Лъв

Желанията ви ще се изпълнят, предстои да се насладите на победата си над онези, които са изразявали съмнения във вас. Извличайки полза от случващото се, ще продължите успешния си ход. Вечерта, общувайки с близките си и ще споделяте вълненията и плановете си. На други им предстои сериозно обвързване с нов партньор.

Дева

Планирате нещо за днес, което касае и други хора. Възможни са промени в плановете обаче, затова бъдете подготвени и за резервен вариант. Околните ще ви уважат за ваше решение, което удовлетворява всички. Ще ви се наложи да се съобразявате с тях, но пък усилията със сигурност ще си заслужават. Ново познанство ще ви зареди с енергия и желание за промяна.

Везни

Не взимайте заем днес и се постарайте да бъдете по-дружелюбни с близките си. Любимият човек ще ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Силата ви е във вашата интуиция и проницателност. Използвайте ги по-целенасочено.

Скорпион

Поднесете на близките си нещо интересно, зарадвайте ги. Работата по дома може и да почака, ако възникнат други полезни неща, които може да свършите. В любовта назрява момент, в който трябва да сложите картите на масата и да вземете крайни решения. Старанието ви да защитите личните си интереси максимално може да ви създаде проблеми.

Стрелец

Не се отдавайте на пагубни чувства свързани с отминали събития. Както е трябвало да стане, така е станало. Но това ще ви се изясни на по-късен етап. Гледайте напред и помислете за бъдещите си планове. Стремете се да действате обмислено и ще успеете. Обърнете повече внимание на любимия човек, той има нужда от вас.

Козирог

Не разчитайте твърде много на близките си през днешния ден, особено ако се отнася за работа по дома ви. Ще трябва да се справите със собствени сили. Може би ще ви остане и време да се видите с любими хора, това ще ви се отрази много добре.

Водолей

Ще следвате развитията, които в голяма степен се доближават до очакванията ви, така че ще бъдете подготвени. Без колебание ще свършите нещата, които ще са ви нужни, за да продължите започнатото. Проявете уважението си към онези, които са винаги до вас и ви подкрепят. Подарете си повече приятни моменти, отпуснете се.

Риби

Днес не ви е до работа, предпочитате да мислите за приятни неща. Дори да се опитате да свършите нещо, едва ли ще е успешно. Излъчвате неустоим чар и сте в добро настроение, а това привлича противоположния пол като магнит. Получавате вниманието, което искате.