close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 януари 2017 г.

horoskop-8

 

Овен 
Днес може да се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна. Ако не ви е приятен опитайте се да скриете чувствата си. Може да разберете, че той се е променил. Време е да преразгледате начина си на хранене.

Телец 
Този ден предразполага към излишества. Не си позволявайте това, което не ви е по мярка или напълно съзнавате, че не е настъпил моментът за него. Всичко с времето си. В здравословно отношение се пазете от настинки.

Близнаци 
Денят ще ви припомни ваше старо познанство, за което съжалявате, че е приключило. Днес ще имате възможността да го възродите, но ще трябва да дадете много повече от себе си. Ако усетите дразнене в гърлото веднага вземете мерки, за да не се разболеете.

Рак 
Тази неделя може да ви се стори безкрайна. Дългата почивка е оставила доста работа по дома, която може да ви отнеме много усилия в намерението ви да приключите преди понеделник. Няма как ще трябва да продължите през седмицата.

Лъв
Днес се опитайте да действате така, че да не разочаровате половинката си. Случайно изпусната дума може да нарани сериозно партньора ви. Най-добре предотвратете момента, вместо да се чудите как да се извинявате после.

Дева 
Тази неделя ще имате възможността да се занимавате с любимите си дейности. Денят ще ви се стори двойно по-дълъг. Единственото неприятно е това, че следващият ден е работен и ще трябва да отложите заниманията си за следващите почивни дни.

Везни 
Непривично за вас, днес ще вземете важно решение от раз. Щом така чувствате нещата – действайте. Хубаво е понякога да предприемате крачки в живота си, водени от интуицията си.

Скорпион 
Колкото и да ви се струва, че сегашната ви работа не е за вас тя ще ви дари с ценен опит. Опитайте да стиснете зъби. Във всеки случай не напускайте преди да сте намерили ново работно място.

Стрелец 
Днес може да чуете неприятни думи по ваш адрес. Това не означава, че трябва да скочите на бой. Може би точно това се цели. Усмихнете се и благодарете. Тази реакция е безценна.

Козирог 
Денят обещава да ви дари с награда. Вие напълно я заслужавате, така че недейте да скромничите. Това обаче не означава, че трябва да се отпускате, тъй като много бързо може да загубите форма.

Водолей 
Днес очаквайте важно обаждане. Проверете телефона си и го дръжте до себе си. Ще ви е яд ако пропуснете да получите важна информация. Ще трябва обаче да я запазите в тайна, колкото и да се изкушавате да я споделите.

Риби
Неделята е предназначен за почивка и нищо друго. Работата по дома никога не свършва за разлика от силите ви, които са на изчерпване. Не забравяйте за разходките на чист въздух и ранното лягане.