close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 януари 2019 г.

horoskop-8

Овен

За повечето от вас денят ще е приятен. С партньора си ще обсъждате бъдещите си планове, очаквайки да се включат към тях и децата. Ако не сте семейни се запознайте с намеренията на приятелите си, за да споделите вечерта си с тях. Други ще споделят отговорността и на колегите си, с което ще ги зарадват.

Телец

От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.

Близнаци

Всичко се развива точно според очакванията ви. Изглежда нищо не може да ви смути. Има всички изгледи този ден да бъде успешен. Отхвърляте ангажиментите си търпеливо и със себеотдаденост. В личен план ви очакват много приятни моменти, което се дължи най-вече на вашата склонност към авантюристични действия.

Рак

За някои от вас денят е свързан с дребни разочарования от минали събития. Положете усилия това да не попречи на служебните ви ангажименти. Не пренасяйте личните си проблеми в работата, за да не навредите на професионалния възход, в който се намирате. Деловият климат около вас е превъзходен и е необходима малко повече упоритост от ваша страна, за да се възползвате по най-добрия начин.

Лъв

Днес ще бъдете по-отворени и комуникативни от всякога. Ако си позволите да се въведете в нови непознати ситуации и да опознаете различен от вас тип хора, ще научите повече за света и какво специално място имате в него.

Дева

Ще имате интересни професионални срещи и предложения. Вие от своя страна ще сте убедителни, защото сте мотивирани и отговорни. Това може да бъде гаранция за успешна кариера и в частност сделка. Семейната атмосфера ще е спокойна и това ще ви позволи да се наслаждавате на любимите си домашни занимания.

Везни

Новите начинания ще са съпроводени с препятствия. Добре е да го имате предвид, ако започвате нещо важно. Нечия близост и сродна енергия ще ви дава увереност в силите. На добри изяви ще се радват хората на интелектуалния труд. Намирате разрешение на проблем, който ви е затруднявал до сега.

Скорпион

Не си губете времето в напразни разисквания и монолози. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнесът ви налага активни действия. Ако изтървете момента ще загубите. По линия на партньора си ще получите предимства, от които ще спечелите.

Стрелец

С творческо настроение ще пристъпите към работата си днес, което ще си проличи и в резултатите. Коректното ви поведение ще ви носи предимства, за това не спирайте да сте открити и лоялни в отношенията си към хората, с които работите и общувате. При договаряне на условията за нов проект интересите ви ще бъдат защитени.

Козирог

Ще бъдете изключително активни днес. Това ще се усети най-вече на социално ниво, ще създадете нови приятелства и ще се сближите с доста хора. Колкото повече сте в движение, толкова по-щастливи ще се чувствате. Внимавайте с финансите.

Водолей

Популярността и авторитета ви растат, а с тях и отговорностите ви. Все по-често ще получавате предложения за съвместно участие, предвид ерудираното ви присъствие на професионалната сцена. Финансова стабилизация. Интимният ви живот ще се разнообрази и това ще се отрази благотворно на живота ви.

Риби

Можете и знаете как да се справите с появил се на работното място проблем, направете го без да се афиширате. Не допускайте вмешателство на хора, с които имате различни интереси, ако се опитвате да ги приобщите, ще си загубите времето. От друга страна ще мотивирате някого да продължи в развитието си, за което ще ви бъде благодарен.