close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 май 2023 г.

horoskop-9

Овен 

Станете по-организирани, така ще свършите всичките си задачи, без да се натоварвате излишно. Не бъдете и толкова припрени, преценявайте всяка ситуация според важността й, без да влагате много емоции. Използвайте способностите си да убеждавате и насочвате нечии действия в правилната посока.

Телец

Около вас съществуват проблеми, към които не можете да останете безучастни. Погледнете назад в миналото си и открийте пропуските си. Ако за нещо се вините, потърсете начини да се коригирате. Така ще си помогнете на бъдещето и с основание ще можете да се надявате на по-добри перспективи.

Близнаци     

С гъвкав подход ще наложите идеите си и ще успеете. Следвайте целите си и се стремете да ги изпълните. Длъжници сте някому с ваши предишни обещания, които вероятно сте забравили. Любовни вълнения ще ви направят щастливи и доведат по-скоро до брак. Ако вече сте семейни ще се радвате на споделени чувства.

Рак

На работното място или бизнес заниманията ви ще са провокирани от конкурентни изяви, което ще повиши активността ви. Заложете на опита си, като не пренебрегвате и непрекъсната нужда от опресняване на знанията. Други ще мислят за покупка на кола или друга по-голяма вещ за дома.

Лъв                                                   

Объркани сте и това ви пречи да подредите приоритетите си. Много неща ви тежат, но като че ли най-много липсата на внимание от човек, с когото ви свързваха до скоро по-топли чувства. Охлаждането е и по ваша вина, признайте си го и поправете грешката си, докато това все още е възможно.

Дева  

Днес ще имате възможността да изберете по-лесен начин да се справите с работата си. Необходимо е просто да направите онова, което искат околните от вас. Не се притеснявайте, последствията ще бъдат повече от благоприятни. Срещате се с човек, когото не сте виждали отдавна. Разбирате доста интересни неща по въпрос, който отдавна ви вълнува. Починете си вечерта.

Везни

Всичките ви усилия днес ще са насочени към постигането на важен професионален успех. Подгответе добре изявите си и действайте едва когато сте сигурни в себе си. Избързването и излишните рискове не са желателни. Възможно е разминаване с човек, на когото държите. От вас зависи това да не стане. Вечерта ще прекарате сред необичайна компания.

Скорпион

Ще изживеете наслада от добрите думи, които ще чуете по свой адрес. Те ще повишат активността ви и ще ви мотивират да се ангажирате с нови задачи. Възнаграждението няма да закъснее, ще ви помогне да върнете кредити и да помислите за себе си.

Стрелец

Изглежда формата ви напоследък бележи последователни върхове и спадове. Това е така, защото сте емоционални и виждате нещата в много крайни тонове. Вярвайте в способностите си и ще се убедите колко може да сте си полезни. Отношенията ви с близките изглежда не са на желаното ниво, но това лесно може да се промени. Поработете в тази насока.

Козирог

По-често ще ви занимават мисли доколко сте справедливи в действията си, отколкото за ефекта, който бихте постигнали. Дайте си сметка за чувствата на околните, дали това е най-доброто, което можете да направите за тях. В бъдеще това ще се окаже важно. Не опитвайте да налагате мнението си, бъдете търпеливи.

Водолей

Отнесете се сериозно към ангажиментите си днес. Запазете спокойствие при всяка ситуация и действайте обмислено, а не импулсивно и прибързано. Сърдечния ви партньор е до вас и можете да разчитате на подкрепата му. Получавате добра новина, свързана със стабилизиране на финансите ви.

Риби

Днес някои от вас ще прекарат доста време в размисъл как да постъпят относно важен професионален въпрос. Наистина е желателно да обмислите добре въпроса и да действате едва когато сте сигурни в решението си. Хората около вас са склонни да ви съдействат, разбира се ако им предоставите тази възможност. Ще прекарате приятно част от деня в компанията на близък човек.