close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 октомври 2022 г.

horoskop-9

Овен

Делата ви се развиват според очакванията и от това ви става по-ведро и спокойно на душата. Интересите ви са защитени, за вас това е от първостепенно значение. Очаква ви изненада и от реакциите ви до голяма степен ще зависи развитието на един въпрос. Споделете вечерта с близките си, те ви подкрепят и се радват на успехите ви.

Телец

Денят е белязан с преобразувания и препятствия по пътя ви. Делата ви ще се придвижват бавно. Възможно е да се натъкнете на непредвидени пречки. Пазете от противоречия между желанията си и реалните възможности за момента. В лицето на приятелите си ще откриете добър източник на забавления и ще успеете да забравите за проблемите и да си починете подобаващо.

Близнаци

Водени от високите си амбиции, е добре да разчитате предимно на собствените си сили. Така няма да търсите вина в другите, ако не успеете във всичко. В личен план ви очаква положително развитие на връзка, която до сега ви е притеснявала. Тя може да се отнася и до отношенията ви с човек, комуто за нещо сте длъжници.

Рак

Откритостта в отношенията не е достатъчна, за да събудите у някого съчувствие или други чувства, към каквито се стремите. Не е ли по-добре да ви приемат, като силни и можещи, отколкото като хленчещи. Ще се справите с проблемите си, ако направите равносметка на постигнатото до тук, има много причини, заради които може да се гордеете със себе си.

Лъв   

За разлика от други вие ще сте във форма за работа, срещи и пътувания. Знаете как да организирате работата и екипа си, за да постигнете повече. Уреждане на битов въпрос също влиза в програмата ви, но все пак щадете здравето и нервите си. Любовта ще ви донесе много и хубави изживявания днес, като подготовка за утрешния ден.

Дева  

Сетивно усещате, че трябва да сте предпазливи и да залагате само на сигурното. Грешки не са желателни, имате възможност да напреднете бързо. Победите ви предстоят. В интимната сфера са възможни разминавания с партньора. Направете нужното за да го приобщите към себе си, станете по-нежни.

Везни

Изявен късметът и възможности, от които ще се възползвате. Оставайки адекватни на събитията, ще придвижвате делата си според програмата си и даденостите на деня. Добрата вест е, че ще задържите успеха за дълго при себе си. Нова работа за някои, за други любовта, която са чакали.

Скорпион

Вероятно повечето от вас днес ще се занимават с неща, които не са им по вкуса или не влизат в задълженията им. Въпреки това обаче постарайте се резултатът да е повече от задоволителен, тъй като от това може да зависят бъдещите ви проекти. Вслушайте се в ценен съвет, даден ви от колега, дори в момента да ви се струва, че е неуместен.

Стрелец

На мнозина от вас предстои промяна, към която винаги сте се стремили. Благоприятно стечение на обстоятелствата и голяма доза късмет ще ви помогнат да я осъществите напълно безболезнено. Не приемайте на доверие обещанията на познати. Критичния подход е препоръчителен. Просто ще отсеете наистина ценното за вас. Ще имате предостатъчно време, за да решите накъде да продължите.

Козирог

Днес стигате до успешен завършек на нещо, върху което работите отдавна и е ваша цел от доста време насам. Имате късмета да попаднете на добри професионалисти, с които се работи приятно. Не започвайте нищо ново обаче преди да сте абсолютно сигурни, че сте свършили предишните си задължения. В личен план навлизате в благоприятен период.

Водолей

Включете спортни занимания в ежедневния си график.Излет сред природата и с приятели ще ви зареди положително. Вечерта прекарайте с приятна компания и се отпуснете.

Риби

Работата ви днес крие известни рискове, затова бъдете внимателни. Не се доверявайте на хора, които познавате слабо, тъй като това може да доведе до нежелани последици. Получавате подкрепата на човека до себе си, която в определен момент ще се окаже особено ценна за вас. За предпочитане е вечерта да си останете у дома и да отмените всякакви покани.