close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 февруари 2017 г

horoskop-9

Овен 

Предстоят ви доста ангажименти днес, с които ще трябва да се справяте самостоятелно. Разумното ви мислене благоприятства ползотворното разрешение на сложни ситуации. Печелите авторитет сред колегите си и това укрепва самочувствието ви. В личен план се радвате на отдавна чакано развитие.

Телец 

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Близнаци 

Проблем на работното място ще бъде преодолян и с вашето активно участие. Ще получите добра оценка от висшестоящите и това ще ви изпрати в друга орбита. Някои от вас ще получат предложение за работа в чужбина, други ще потърсят по-добро решение за изявите си. Не пренебрегвайте и семейството си, напоследък често ви се случва. Близките ви се нуждаят от вниманието ви.

Рак

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на проектите си, което ще има цялостен ефект върху стила ви на работа.

Дева 

Предстоят интересни събития с ваше участие. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво привлекателни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и успешно решаване на проблеми свързани с интимен партньор.

Везни 

Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди. Предизвикателства от личен характер ще поставят на изпитание чувствата и вниманието ви.

Скорпион 

Отдавате голямо значение на професионалната си заетост и с право. От днешните ви срещи ще зависят доходите ви, което ви прави още по-отговорни. Благодарение и на добрата ви организация, ще повишите ефективността на труда си и ще подобрите климата сред колегите си и вкъщи.

Стрелец 

Запазвайки свежо чувството си за хумор, ще разведрите обстановката и подобрите ефективността на работата. За други денят е важен с посланията, които носи, за това бъдете добри, и ако е във възможностите ви – помагайте с каквото можете. Времето ще провокира хроничните ви страдания.

Козирог

Този ден се характеризира с подвижност и бързина на реакциите. Възлагат ви нещо важно, което имате желание да бъде направено по най-добрия начин. Не се колебайте излишно по въпрос, свързан с любимия човек, щом чувствате как е най-добре да се постъпи в случая.

Водолей 

Не си губете времето в напразни приказки. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнесът ви налага активни действия. Ако изтървете момента ще загубите. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Риби

Днес родените под този зодиакален знак ще осъществят пътуване по работа, но от подхода ви ще зависят крайните резултати. Ще ви се наложи на този етап от време да избягвате промените и непостоянството в сърдечните си взаимоотношения с партньора в любовта.