close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 февруари 2019 г.

horoskop-9

Овен

Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.

Телец

Не противопоставяйте желанията на разума си, следвайте интуицията си и ще стигнете по-бързо там, където сте се запътили. С желание ще работите по задачите и ще приключите в срок проектите си. Едно пътуване ще ви зареди с енергия и ще ви сближи повече с любимите ви хора.

Близнаци

Ще се чувствате ведри и с доброто си настроение ще внасяте уют в живота на околните. На лошото отвръщайте с добро, като не преставате да сте праволинейни. Здравословни проблеми в семейството ще създадат известно напрежение, но с помощта на приятели-специалисти ще се справите с проблема.

Рак

Енергични сте и пълни с идеи. Поемате инициативи и с умението си да убеждавате ще привлечете последователи и съмишленици. Няма съмнение, че работата ви носи удоволствие, а също и финансова независимост. Ако дадете преднина и на доброто в сърцето си ще имате всичко, от което се нуждаете.

Лъв

Днес бъдете внимателни с приказките си да не засегнете човек, на когото държите. Чувството ви за хумор може да не бъде оценено от хората около вас, затова наистина не прекалявайте. Ако ваш приятел има нужда от помощ, постарайте се по всякакъв начин да му помогнете. Вечерта посрещате гости у дома.

Дева

Този ден може да се окаже доста благоприятен, защото е наситен с прекрасни вибрации и носи позитивни емоции още в самото начало. Радостите ви са свързани главно със сбъдване на желанията в материален план. Мнозина от вас получават пари точно сега. Постигате финансова стабилност и това ви радва.

Везни

Тази събота не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсите помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем.

Скорпион

Съобразявайки се с желанията на близките си ще подготвите и реализирате обща задача. За едни тя има отношение към дома, свързана с ремонти дейности или покупка на нова вещ. За други е свързана с пътуване. Мислите ще ви отведат на място, скъпо на сърцето ви, но невъзможно на този етап.

Стрелец

Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.

Козирог

Доверете се на способността си да се концентрирате и мислите бързо. Не се тревожете, нещата сами ще си дойдат на място, ако реагирате адекватно и следвате целите си. Проверявайте всяка информация, с която работите, за да не попаднете в кръга на нечии чужди интереси, противоречащи на вашите.

Водолей

Ако сте търпеливи и потиснете припряността си ще имате спокоен и приятен ден. От близки хора може да очаквате приятна изненада. Добрата новина ще ви подтикне към бързи действия в област, която ви интересува. Дарени сте с качества, които се ценят и може да ви изведат по-скоро напред, стига да ги използвате разумно.

Риби

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.