close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 януари 2023 г.

horoskop-9

Овен

Съобразявайте се с финансовите си възможности и се старайте да не ги надхвърляте, когато харчите. В този ред на мисли не поемайте и обещания, които няма да изпълните. Ще продължите съвместната си работа с човек, с когото имате лоялни отношения един към друг. Премереният тон е за предпочитане пред излишните приказки.

Телец

Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.

Близнаци

Ще се изправите пред избор, който в повечето случаи ще се отнася до професионалното ви развитие. Възможна е и раздяла, продиктувана от настъпил обрат във взаимоотношенията ви с някого. Желанието ви да сте независими все по-често ще ви мотивира да търсите свои пътища за индивидуална изява.

Рак

Неотложни задачи от служебен и личен характер ще ви занимават и днес. Достатъчно отговорни сте за да ги пренебрегнете, наслаждавайки се на забавления. Независимо от това, какво мислите е нужно да си починете. Но вие можете да предвиждате събитията и ще останете на позиции, близки до усещанията ви.

Лъв   

Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.

Дева

С участието си в професионален проект ще изявите лидерските си качества. Пак по същите причини други от вас ще се преместят на нова работа, но с по-добро възнаграждение. Трети ще се подготвят за самостоятелно представяне пред широката публика, заредени с творческа енергия и хъс.

Везни

Отворени сте за новостите и някои от вас без притеснения ще се впуснат в нова, любовна авантюра. Тя ще ви обсеби изцяло и със сигурност ще ви направи по-добри. С обновени сили ще се справите и със задачите си, и ще постигнете онова, към което се стремите. Решения от личен характер няма да ви затруднят.

Скорпион

Най-вероятно повечето от вас ще са доста заети. Деловият живот така ще ви погълне, че няма да остане време за лични занимания. Всичко, с което се заемете ви спори, затова се постарайте да обхванете повече работа. Чужди претенции към личната ви свобода ще ви подразнят. Потърсете баланс и в личния си живот.

Стрелец

Ще имате отлични възможности в личен и интелектуален план. С основание може да очаквате успех в сделките. Ще блестите с красноречието си, но ще ви оценят двойно повече, ако понякога давате думата и на околните. Усилията , които ви струваше досега работата над важен проект ще ви донесе удовлетворение и ще ви направят щастливи от едно събитие което, което предстои от вечерта.

Козирог

Очаква ви динамичен и ползотворен ден. Успявате да свършите много работа и да останете доволни от себе си. Разбирате се чудесно с околните, което влияе положително на самочувствието ви. Намирате начин да се справите с проблем, който касае ваш близък. Щастливи сте от положителното разрешение на въпрос в личен план. Изненада вечерта.

Водолей

Интересна седмица предстои за повечето от вас. Не забравяйте да поздравите ваш близък за празника му. Интуицията ви ще ви подскаже най-доброто решение в деликатна ситуация. Не се тревожете от дребни недоразумения. Постарайте се да внесете позитивното си настроение в общуването си с другите за да се чувствате всички по-добре.

Риби

Освободете се от всичко, което ви натоварва и посветете времето си на занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени и тактични, като не се поддавате на вътрешните си желания да обръщате с главата надолу нещата. Подходящи са четива за духовно обогатяване. Публични изяви не са препоръчителни.