close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 август 2017 г.

horoskop-10

Овен

В чудесно настроение са представителите на знака днес. С каквото и да се захванете, вършите го енергично и винаги се стремите към най-добрите постижения. Добре ще е ако се възползвате от предложението на свой близък за нещо, което ви се струва привлекателно. Проучете по-добре възможностите си, тъй като моментът е особено подходящ да предприемането на нови дейности.

Телец 

Бъдете премерени в думи и дела. В противен случай са възможни разочарования, а това едва ли го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от доста време. Благодарение на упоритата си работа днес ще постигнете напредък и заслужено признание.

Близнаци 

Днес внимавайте с наличните си парични средства и не предприемайте нови инициативи в материалната сфера. Твърде вероятно е да бъдете търсени от различни хора с молба за помощ. Не я отказвайте, за да можете и вие да разчитате на тяхната подкрепа.

Рак

Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.

Лъв

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но именно перфекционизмът ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Дева

Гаранция за добре свършената ви работа днес е отношението на колегите и началниците ви. Но най-вече собственото ви удовлетворение. Ще се поизмъчите, но резултатите ще са отлични. Финансови успехи ще имат деловите представители на знака.

Везни

Проучване на нова дейност и намиране на изход от създалата се ситуация ще търсите днес, не и без помощта на сътрудниците си. Съветвайте се със специалисти и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете. Близките ви ще се погрижат за спокойствието и уюта на дома.

Скорпион

Този четвъртък направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Стрелец

Работейки с желание над делата си, ще се радвате на добри резултати. По-забързани, делови и категорични ще бъдете в онези свои действия, към които имате и най-големи очаквания. Ще постигнете целите си и ще повишите авторитета си, ако сте по-спокойни и усмихнати. Няма да се затрудните в нищо, дерзайте.

Козирог

Още от сутринта днес помислете как да прекарате деня възможно най-приятно. Не се поддавайте на негативни мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Очаква ви един весел ден в компанията на приятни хора.

Водолей 

Търсите предизвикателствата и с желание ще започнете работа, която е нова за вас. Ако сте хазартен тип личности, бъдете умерени и не залагайте всичко на късмета си. Самочувствие не ви липсва, но не го изтъквайте с повод и без повод. Денят е подходящ и за по-тихи занимания.

Риби

Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.