close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 август 2019 г.

horoskop-10

Овен 

Резултатите от работата ви ще са удовлетворителни ще живеете с мисълта, че можете да се справите с всичко. Потиснете желанието си сами да решавате проблемите на близките ви, оставете заслугата да бъде тяхна. Не обсъждайте делата си с хора, които бегло познавате.

Телец

Денят ви предлага разнообразни възможности за изява във всяко едно отношение. Не се обезсърчавайте от дребните неразбории около вас и се съсредоточете върху поставените цели. Налице са всички предпоставки за успеха ви. Благоприятни обстоятелства допълнително ще ви улеснят. Нужна ви е малко повече решителност.

Близнаци

От вас днес струи добронамереност и оптимизъм. Независимо с какво решите да се заемете бъдете сигурни, че ще останете доволни от резултатите си. Приемете поканата на свой близък за събитие, което не е случайно. Отношенията ви с любимия човек постепенно се стабилизират и то благодарение най-вече на вашите усилия. Можете да сте доволни от себе си.

Рак

Настроението ви ще се отрази на поведението ви с близките. Не допускайте емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с неща, които са ви приятни и ви разтоварват. Любовта ще присъства в живота ви. Имате поводи за радост.

Лъв

Имате остра нужда от почивка. Не се опитвайте да пренебрегвате тази необходимост, още повече, че работата днес няма да ви спори. Прекарайте деня със семейството си, вашето чувство за хумор ще поддържа приятната обстановка. Ваш приятел ще ви потърси за съвет. Опитайте да му помогнете.

Дева  

Имате добри намерения и желание да ги осъществите. Ще получите благоприятна възможност за това, стига да проявите повече активност. Пестете нервите си и не се поддавайте на провокации. Успехите ви ще зависят от умението ви да се владеете, но вие го можете. Напрежението ще отшуми и ще остане доволни от себе си.

Везни

Очаква ви много динамичен и интересен ден. Многобройните контакти ще ви разведряват, независимо от натовареността ви. Другите черпят от вас жизненост и енергия, а вие от тях – полезни идеи. Постарайте се да се справите подобаващо с всичко, което се изисква от вас. Повече внимание на интимния партньор, за да бъде щастието ви пълно.

Скорпион

За решаването на обществено-социални проблеми ще инициирате срещи на различни нива, като не пренебрегвате ничие мнение. Отговорността ви ще стигне и по-далеч, но друго не може и да се очаква, предвид това, което сте. Ясно изразените мисли и поведение са за предпочитане пред неизпълнимите обещания.

Стрелец

Податливи сте на инерцията, която ви е обхванала, и не правите големи усилия да се освободите от нея. Приятели ще ви засвидетелстват подкрепата си. Възможни са дребни загуби на пари, но това не бива да помрачава настроението ви. Особено ефективен ще е трудът ви, ако работите в екип.

Козирог

Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.

Водолей

Възможно е днес контактите ви с други хора да не доведат до резултатите, които очаквате. Бъдете пределно ясни при сключването на уговорки от всякакъв род, за да няма неразбирателства след това. Очаква ви вълнуващо преживяване с любимия човек. Полагате всички усилия, за да има разбирателство помежду ви.

Риби

Обзети сте от решителност и воля да успеете в преодоляване на проблемите си. Ситуацията е такава, че само вие без външна помощ ще трябва да се справите. Възможни са развръзки, които няма да бъдат в очакваната от вас насока. Вероятно мнозина от вас ще изненадат близките си с постъпки, които не са в стила им. Така или иначе постарайте се да не ги разочаровате.