close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 май 2018 г.

horoskop-10

Овен

Работата ви днес се развива точно според очакванията ви. Наистина ще ви се наложи да се постараете, но за сметка на това резултатите наистина ще си струват. Опитвате нов метод на работното място, който може да ви помогне за в бъдеще да се справите с въпрос, който ви е спъвал досега. Разминаване с любимия човек вълнува някои от вас.

Телец 

Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове.

Близнаци

Очаква ви един приятен ден във всяко едно отношение. На работното място делата ви се развиват според плановете ви, дори надминават очакванията ви. Заобиколени сте с обичта и разбирането на вашите близки, чувствате се спокойни и обичани.

Рак

Много от нерешените проблеми на предишната седмица ще ви занимават и днес. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.

Лъв

Ще останете очаровани днес от благоприятното стечение на обстоятелствата на работното ви място. Това ви открива прекрасни възможности, от които с удоволствие ще се възползвате. Послушайте съвета, който ви дава ваш близък и няма да сбъркате. Действате спокойно и дори някои да ви обвиняват че сте прекалено мудни, това съвсем няма да е така.

Дева

Днес сте учудващо активни и непрекъснато изненадвате близките си с различни интересни хрумвания. Заемете се сериозно с нещо обаче, което не сте имали време да свършите през изминалата седмица, а не губете енергията си за несъстоятелни въпроси. Ще останете доволни от отношението, което имат към вас хората на непознато място.

Везни

Днес ще се справяте със задълженията си успешно, макар че ще ви бъде трудно. Не сте достатъчно отдадени на работата си и това до голяма степен се дължи на емоционалната ви нестабилност. Възможно е днес да срещнете човек, с когото са ви свързвали дълбоки чувства, но най-разумно ще е ако го забравите.

Скорпион

Работата ви днес ще бъде изключително приятна, тъй като се радвате на всеобщото одобрение на хората около себе си. Наистина дейността ви заслужава поощрение, каквото в крайна сметка ще получите. Не се нагърбвайте обаче с нещо, което не можете да свършите достатъчно добре. Имайте повече доверие на някой от обкръжението ви, съмненията ви са излишни.

Стрелец

Смело ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, парите и не на последно място личния ви живот. Ще дадете предимство на работата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. С поведението си ще изненадвате, защото обикновено вие сте тези, които изслушват, приемат, разбират и утешават.

Козирог

Имате много нови идеи, свързани с работата ви и подхождате доста смело при реализирането им. Рискът е похвално нещо, но когато има реални изгледи за възвръщане на инвестициите. Не избързвайте точно сега, очакват ви далеч по-благодатни моменти за действие.

Водолей

Този ден е свързан с много възможности за повечето представители на знака, но стига да са в състояние да ги използват. Лесно се разочаровате от дребните неудачи, но успехът очаква онези от вас, които докрай преследват целите си. Като цяло денят е едно голямо предизвикателство, с която ще трябва да се справите. Положителните емоции ще повишат тонуса ви.

Риби

Бъдете професионалисти и покажете позициите си, независимо от общото настроение. Сигурно е, че няма да позволите на никого да ви постави в зависимост от решенията си, каквито и да са те. Ще съумеете да намерите изход за себе си. Любим човек ще се погрижи за спокойствието ви вечерта.