close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 август 2017 г.

horoskop-11

Овен

Имате известни съмнения за част от делата си днес и това може да забави темповете, с които работите. Въпреки това обаче ще успеете да се справите със задълженията си, макар и да ви коства много усилия. За предпочитане е да съчетаете усилията си с тези на хората около вас или поне да не се лишавате от съветите им. Вечерта ви очаква интересна среща.

Телец 

Ще се поласкаете от одобрението на колегите си по отношение на добре свършена от вас задача и това ще ви даде повод да станете по-смели в изискванията си. Правейки добро, можете да постигнете повече и това е факт, с който ще се съобразявате за напред. Е, ще има хора, които ще се опитат да злоупотребят с добрината ви, но вие без колебание ще ги поставите на мястото им.

Близнаци 

Днес уредете на време някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.

Рак

С ново мислене ще се впуснете към реализация на идеите си. Настроението ви ще е добро и резултатите от работата  ви също. Добре е да изпреварите предстоящ здравословен проблем, като се посъветвате със специалист.

Лъв

Голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.

Дева

Този петък избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Везни

Днес ви очаква много работа и променливи резултати. Често ще ви се налага да променяте начина си на действие, за да успеете да отговорите адекватно на ситуация около вас. Въпреки това успехите ви ще са налице съвсем скоро, затова имайте повече търпение. Някои от вас ще успеят да открият нов източник на доходи, който вероятно ще превърнат в постоянно занимание.

Скорпион

Днес мотивацията ви за работа е висока, затова се стремите всяко нещо, с което се захванете за бъде свършено добре. Избягвайте споровете и се въздържайте от коментари на чужда работа. Това само може да утежни положението ви, така че едва ли си струва. Личните ви взаимоотношения са във застой, а това не влияе добре на тонуса ви.

Стрелец

Нов, професионален проект ще погълне цялото ви време днес. Имате шанса да направите нещо голямо, възползвайте се от него. Бъдете търпеливи към околните и не изисквайте прекалено много наведнъж. Проявете разбирате, дори и да става на въпрос за компромис със собствените ви принципи.

Козирог

С разум и премерени действия ще избегнете риска и ще постигнете намеренията си днес. Но напрежението ще расте и се подгответе за повече емоции. Възможно е да възникнат здравословни проблеми. Вземете мерки.

Водолей 

Погледнете на новостите, с които ви среща животът от положителната им страна. Овладявайки ги, ще бъдете в състояние да промените към добро работата и бита си. От друга страна сте провокирани да говорите за всичко, което се е набрало в душата ви, без да отчитате липсата на интерес у другите.

Риби

Нямате време за почиване, просто сега е момента да оберете плодовете от упорития си труд. Резултатите са блестящи и ви осигуряват много добри позиции за в бъдеще. Налице са чудесни предпоставки за нови перспективни инвестиции.