close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 февруари 2019 г.

horoskop-11

Овен

В чудесно настроение сте и едва ли работата ще е предпочитаното от вас занимание. Вие сте непредсказуеми и околните са склонни да очакват всичко от вас. Вършите неща, които хората едва ли биха се осмелили да направят. Бъдете по-умерени.

Телец

С вяра в силите си ще работите въпреки трудностите и ще успявате. Стъпили сте здраво на земята и последователно следвате целите си. Ако дадете пари на заем, може би няма да си ги получите. Радостни новини от роднини, живеещи далече. Други ще вземат важно решение във връзка с образованието си.

Близнаци

В професионалната сфера ще впечатлявате с уменията си, стига да сте отговорни към задачите и хората около вас. Ще срещнете добър прием на идеите си и нищо няма да ви спре(освен вие самите) да започнете осъществяването им. Повярвайте си и не се колебайте, защото може да стане късно.

Рак

Ще приключите навреме започната задача и това ще ви обнадежди за близките дни. Не пренебрегвайте проблема на човека до вас, като го оставите сам да се справя с него. Очакванията ви са големи по отношение на една връзка, но помислете дали давате всичко от себе си в нея. Не бъдете само консуматори, за да не нарушите баланса в отношенията ви.

Лъв

Повечето от вас днес са под въздействието на любовни вълнения, които трудно се съвместяват с професионалните задължения. Околните проявяват разбиране, но в определени моменти това няма да е така. Опитайте се да извлечете максимална полза от работата си днес, тъй като ви се предлагат шансове, които не са за изпускане. Обърнете повече внимание на здравето си.

Дева

Най-сетне се чувствате освободени от притесненията, които ви носят контактите с определен човек. Имайте предвид че, това най-вероятно е временно състояние. Изпитвате силна нужда от промяна. Напуснете града, пътувайте, смяната на мястото ще ви се отрази благотворно. Денят е удачен за нови начинания.

Везни

Малко необичайно за вас, но сте поверили водещото начало в любовта, на партньора си. За това му отделяйте поне повече внимание. Някакво недоразумение се очертава, но с повече такт и разсъдливост може да го преодолеете. Погрижете се за почивката си, като избягвате допълнителни натоварвания.

Скорпион

Заложете на непознатите за другите ваши качества и ги пуснете в ход. Не мислете, че това, с което се занимавате сега е единственото, което можете. Използвайте потенциала си пълноценно. Времето ще работи за вас за това трябва да бъдете по-смели. Ако имате решение по даден въпрос – действайте.

Стрелец

Бъдете трезво мислещи и избягвайте да участвате в съмнителни начинания. Пазете доброто си име, предстоят събития, които ще ви направят популярни. Пазете нервите си и съхранете доброто си отношение към околните. Радостни новини ще ви направят по-добри и благосклонни към желанията на партньора си.

Козирог

Ще имате причини да сте доволни от себе си. Животът ви кара да търсите нови пътища, с които да дадете простор на богатото си въображение. Личните ви дела ще се подреждат според усилията и очакванията ви, не се притеснявайте излишно. Влизате в тона на околните и това радва всички ви.

Водолей

Не действайте прибързано при взимането на решения. Ако имате възможност да избирате, изберете това, което ще ви е най-приятно. В случай, че се съобразите с околните, не демонстрирайте нежеланието си, напротив. Добре ще ви бъде и с тях и дори ще успеете да се справите с лекота по някои общи задачи.

Риби

Силите и ентусиазмът ви се връщат, предстоят ви решения и нови инициативи. Ще разширите хоризонтите си, може би ще пътувате в чужбина или ще започнете нова работа. Възможни са недоразумения в комуникацията. Променете отношението си към хората.