close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 октомври 2019 г.

horoskop 12

Овен

Вдъхновени от нова връзка или друго щастливо събитие в живота ви, ще се заемете с по-приятни занимания. Не търсете причини да налагате мнението си, мислете за предстоящите си изяви и емоции, които следват. Писателски или други творчески настроения ще владеят част от вас.

Телец

Днес може да се наложи да отстоявате позициите си в доста напрегната ситуация и от това как ще се справите сигурно ще зависи бъдещия ви успех. Изключително важно е да не изпускате нервите си да действате разумно, без да прибързвате. Можете за получите неоценима подкрепа в лицето на ваш приятел, стига навреме да го потърсите.

Близнаци     

Денят ви носи известно спокойствие. Професионалните ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата ви няма да ви тревожи. Единствено семейната среда е не такава, каквато би ви се искало. Опитайте се да бъдете ведри и доброжелателни. Всеки има право на лична свобода, и вие трябва да сте последните, които да искат да я нарушат.

Рак

Денят ще изисква от вас бързи и адекватни действия. Ще успеете, и при мнозина материалното изражение на успеха ще ги радва. Имате планове за деня, но добре ще е, ако отделите повече внимание за семейството си. Една романтична връзка може да обърка отношенията с постоянния ви партньор.

Лъв

Приемете ситуацията около себе си и ще постигнете напредък в подобряване на взаимоотношенията си с околните. Делата ви ще се развиват добре, което неминуемо ще се отрази на самочувствието ви. Търпението ви е възнаградено и уроците са научени. Бъдете искрени и покажете чувствата си на човека, когото харесвате.

Дева

След усилената работа през седмицата спокойно можете да отредите този ден за почивка. Атмосферата у дома ви е приятна, което е отлична предпоставка за мързелуване. Събирате сили за нещо важно, което ви предстои. Съобразете се с желание на човека до вас дори това да не ви допадне. Така със сигурност ще си спестите неприятности, а и ще направите щастлив партньора си.

Везни

С радост ще откриете човек до себе си, с когото общуването ще е приятно и полезно. То ще ви вдъхнови да покажете умения, за които малко сте подозирали, че притежавате. Личните ви дела се развиват благоприятно за вас, нужно е да сте по-овладяни и добре да обмисляте ходовете си.

Скорпион

Като че ли ви се отдава да провокирате конфликти днес. По-интересното е, че също толкова добре се измъквате от кашите, които забърквате. Твърде емоционални сте, но и заредени с добро настроение. Не се заемайте с нещо, което не можете да довършите още днес. Вечерта ви очаква по-спокойна обстановка.

Стрелец

С подкрепата и доверието на повече хора ще ви бъде по-лесно в изпълнението на поетите ангажименти. Увереността ви впечатлява и помага да се справите според очакванията към вас. Не позволявайте на егото да ви отдалечи от хората, останете достъпни и естествени. Самочувствието ви не се нуждае от излишна показност, напротив.

Козирог

Прекалената ви импулсивност и непредсказуемост могат да настроят околните към вас по начин, какъвто няма да ви се хареса. Не искайте прекалено много, щом самите вие не сте в състояние да го дарите.

Водолей

Днес вие са достатъчно активни, за да осъществят всичките си намерения, тъй като решите ли нещо, никой не може да ви попречи да го осъществите. Контактите ви са особено ползотворни и което е най-важно – оставяте у хората положително впечатление, на което се дължи и готовността им да работят с вас. Любовта ви дава криле.

Риби

Днес ще имате възможност да свършите всичко, което сте планирали за деня и едновременно с това да си починете и да прекарате приятно свободното си време. Емоциите на ваш близък ще окажат влияние и върху вас и нищо чудно да решите да направите нещо, което не ви е хрумвало досега. Възможно е вечерта да ви се наложи да посрещате гости – изненадайте ги приятно.