close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 февруари 2019 г.

horoskop 12

Овен

Настроението ви днес ви прави най-предпочитания за компания човек. От вас се излъчват енергия и бодрост, които действат на околните като магнит. Работата ви върви с променлив успех, но това съвсем не ви притеснява. Имате планове как точно да помогнете нещата да се развият в правилната посока. Бъдете по-организирани и довършвайте започнатото докрай.

Телец

Днес сте изключително емоционални. Може причината да се крие в нова любов, приятелства или пък нова работа. Това ще подобри самоувереността ви. Намерете време за почивка и хубави емоции.

Близнаци

Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.

Рак

Днес ще ви е нужда последователност в действията, тъй като хаотичните постъпки само ще усложнят още повече ситуацията на работното ви място. Около вас ще има хора, които са готови да ви помогнат, затова не се притеснявайте излишно, а се мобилизирайте и действате смело. Ще спечелите симпатиите на човек, когото отдавна харесвате.

Лъв

Днес е подходящ момент за реорганизирането на финансите и намирането на решения на някои проблеми. Намалете разходите си и не рискувайте с несигурни инвестиции. Имате шанса да се отървете от миналото и да започнете на чисто.

Дева

Може да се окажете изправени пред новости, за които не сте подготвени. Не се притеснявайте, бързо ще се адаптирате и без да губите време ще ги приложите в практиката си. В общуванията си по-често ще търсите мнението и оценката на околните, с което освен, че ще ги зарадвате, ще получите и безрезервната им подкрепа.

Везни

Очаквайте позитиви за кариерата, което няма как да не се отрази и на доходите ви. Ще се появят нови възможности, от които ще спечелите. Възможно е да се сблъскате с дезинформация и ще ви се наложи да се справите с някои хора.

Скорпион

Не бъдете прекалени оптимисти по въпроси, решението на които не зависи само от вас. Запознайте се с опита на онези, които вече са били в подобна ситуация и ще ви бъде по-лесно да определите позицията си. Ще решите финансов проблем с помощта на близък човек, а ако това не е по силите му, не се ангажирайте с него.

Стрелец

Случайно или не днес ще се озовете в центъра на събитията, което доста ще ви поизмори. Във всеки момент трябва да сте готови за реакция, а мнението ви по различни въпроси ще се окаже решаващо не само за вас, но и за хората с които работите. Не губете самообладание, бъдете концентрирани и разчитайте на съобразителността си. Късметът няма да ви изневери.

Козирог

Подредете си така програмата днес, че да си спестите главоболия и време. Сигурно е, че ще се натоварите допълнително, но ще свършите в срок и ще останете доволни. Новото идва и ще промени много от нещата, които сами възприемате като грешни. Оценете жеста на приятел и при нужда не пестете усилията си за него.

Водолей

Преодолявате обзелата ви инерция и отново навлизате в желания ритъм. Постепенно наваксвате пропуснатото в последните дни и успешно се подготвяте за важно изпитание. Не пропускайте да поздравите ваш приятел за личния му празник. Мисълта ви днес е особено продуктивна и с лекота намирате разрешение на проблем, който отдавна ви занимава.

Риби

Ревизирайте претенциите си и не допускайте да се превръщат в причина за недоразумения и раздели с хора от обкръжението ви. Добрият тон изисква да сте вежливи, като потиснете желанието си да назидавате и ехидничите, съобразете се с общото настроение. Нечие решение може да ви натъжи, но не унивайте, ще дойде и ваш ред в приоритетите на онези, на които държите.