close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 април 2021 г.

horoskop 13

Овен

Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.

Телец

Натоварен, но и ползотворен ден.Особено за онези, които са ангажирани в деловата сфера. Заложете на добре обмислено и мащабно настъпление. Вслушайте се в съветите на експертите и не пропускайте нито една подробност, която може да ви е полезна.Не се поддавайте на съмнения за интимния партньор.

Близнаци

Няма да останете безучастни към събитие, което привлича със значимостта си повече хора. Ще се включите в него и заради желанието си за изява, изпитвате необходимост да съветвате, показвате и насърчавате. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде неоценима.

Рак

Ще изпитвате необходимост от промяна, която ще насочите към нова дейност. Събитията ще благоприятстват амбициите ви, затова не се притеснявайте, а действайте. Постигнатото ще надхвърли очакванията ви. Бъдете постоянни и така напред.

Лъв   

Нямате нужда от допълнителни стимули, за да се приведете в подходяща форма. Амбициите ви ще ви подтикнат към по-голямо усърдие, за да докажете правотата на действията си. Не, че някой има съмнение в тях, но за вас това е въпрос на чест. Сложете ред в личните си дела, погрижете се за здравето си.

Дева

Ще получите добри възможности за придобивки, от които ще се възползвате максимално. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не избързвайте в нищо и внимателно обмисляйте действията си. Погрижете се да не пропускате важните моменти в живота на близките си.

Везни

Приятелски срещи и развлечения ще ви помогнат да се разтоварите от тревожни мисли и стрес. От вас зависи да имате това, което искате. Борете се за любовта си и в същото време изисквайте от “партньора си” да направи своя избор. Приемете го, какъвто и да е той. Духовните практики биха ви помогнали да релаксирате пълноценно.

Скорпион    

Умората и стреса ще ви накарат да се ориентирате към активна почивка. Подходящи занимания с хората, които ви помагат да се отпуснете са измежду добрите възможности, но ще има и такива, които ще се посветят на идея, обещаваща да е печеливша. Внимателно изпипвайте детайлите и ще постигнете резултати.

Стрелец

Високата ви самооценка, която имате ще повиши претенциите ви към заобикалящия свят. Ще ви бъде от полза, ако приемете, че има и други като вас, с които не бива да се конфронтирате, ако желаете да запазите постигнатото. Мислете позитивно и не пренебрегвайте мнението на хората, които уважавате и обичате, те са вашият коректив.

Козирог

Ще се почувствате значително по-спокойни, ако отстраните дразнителите и да потърсите тихо място за себе си. По отношение на спорен въпрос не заемайте крайни позиции, може да се реши с взаимни отстъпки, от които ще спечелят и двете страни. Разногласията с партньора налагат да промените поведението си в частта, отнасяща се до липса на внимание и грижи към него.

Водолей        

Излъчвате увереност и с основание печелите довери навсякъде. Това обаче съвсем не означава, че всичко около вас е спокойно. Напротив. Имате много неща, за които да се заловите. Изразен стабилитет при онези от вас, които са ангажирани в банковата сфера, финанси, образование.

Риби

Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. Ако дадете предпочитание на творческото си виждане по професионални и житейски теми ще се изненадате от резултата. При договаряне на условията за нов проект защитете интересите си, не разчитайте друг да се грижи за тях.