close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 май 2017 г.

horoskop 13

Овен 

Очакват ви положителни емоции, свързани с промяна на средата, в която живеете. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго при взимането на решение. Имате нужда от разнообразие и сега е момента да си го осигурите. Ваш близък може да ви бъде много полезен в това отношение. Не отхвърляйте предложеното ви съдействие.

Телец 

През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Близнаци 

Настроенията ви се изменят непрекъснато и търсите стимул, за да работите. Ако имате възможност, оставете работата и се заемете с нещо, което ще ви е приятно. Можете да се видите с приятели, но непременно весели или да отидете на кино.

Рак

Разпилявате се в много дейности и не довършвате повечето от тях. Наложете си да изпълнявате обещанията си, независимо какво ви струва това. В противен случай рискувате да оставате разочаровани от себе си и от другите. Обръщайте повече внимание на дребните детайли, те могат да се окажат важни.

Лъв

Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Дева

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Везни

През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Скорпион

Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Стрелец

Тази събота  ще премине в разговори с приятели или любими занимания у дома. Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат нова любов.

Козирог

Денят може да ви се струва по-натоварен от обикновено, но не бива да го превръщате в драма. Починете си, имате нужда от възстановяване. Съзнателно се освободете от всякакво неприятно чувство и дайте воля на доброто, което носите, и което ви привлича. Скоро ще установите, че усещането е чудесно.

Водолей 

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.

Риби

Добрата ви форма ще ви позволи да сте на подходящото място в подходящото време днес. Ще останете удовлетворени, още повече, че от доста време ви владее мисълта за нова дейност. При нужда се консултирайте с компетентни лица, които да ви помогнат. Любимо занимание или хора ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.