close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 февруари 2017 г

horoskop 13

Овен 

Очаква ви един приятен ден във всяко едно отношение. На работното място делата ви се развиват според плановете ви, дори надминават очакванията ви. Заобиколени сте с обичта и разбирането на вашите близки, чувствате се спокойни и обичани.

Телец 

Днес е наложително да се справите с професионалните задължения, които не търпят отлагане във времето. Необходимо е да бъдете подготвени да поемете по-големи отговорности пред началници и високопоставени особи.

Близнаци 

Много от нерешените проблеми на предишната седмица ще ви занимават и днес. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.

Рак

В началото на седмицата работата едва ли ще е най-важното за което ще мислите. В плен сте на любовни страсти и дори разумни хора като вас на моменти ще постъпват необмислено. Амбицирани сте да постигнете своето спрямо интересна личност и нищо няма да ви се опре.

Лъв

Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове.

Дева 

Работата ви днес се развива точно според очакванията ви. Наистина ще ви се наложи да се постараете, но за сметка на това резултатите наистина ще си струват. Опитвате нов метод на работното място, който може да ви помогне за в бъдеще да се справите с въпрос, който ви е спъвал досега. Разминаване с любимия човек вълнува някои от вас.

Везни 

Бъдете премерени в думи и дела. В противен случай са възможни разочарования, а това едва ли го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от доста време. Благодарение на упоритата си работа днес ще постигнете напредък и заслужено признание от ръководителите.

Скорпион 

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности.

Стрелец 

Ще останете очаровани днес от благоприятното стечение на обстоятелствата на работното ви място. Това ви открива прекрасни възможности, от които с удоволствие ще се възползвате. Послушайте съвета, който ви дава ваш близък и няма да сбъркате. Действате спокойно и дори някои да ви обвиняват че сте прекалено мудни, това съвсем няма да е така.

Козирог

Днес ще се справяте със задълженията си успешно, макар че ще ви бъде трудно. Не сте достатъчно отдадени на работата си и това до голяма степен се дължи на емоционалната ви нестабилност. Възможно е днес да срещнете човек, с когото са ви свързвали дълбоки чувства, но най-разумно ще е ако го забравите.

Водолей 

Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди.

Риби

Смело ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, парите и не на последно място личния ви живот. Ще дадете предимство на работата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. С поведението си ще изненадвате, защото обикновено вие сте тези, които изслушват, приемат, разбират и утешават.