close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 януари 2019 г.

horoskop 13

Овен

Късметът при вас е силно изразен. Не пропускайте шанса да попълните банковата си сметка, като играете на лотария, тото или други хазартни игри. Очаква ви печалба, просто си отваряйте очите. Ваш близък ще ви съдейства в заплетена ситуация, която изисква специфични умения. Доверете му се. Покана за гости или сбирка с приятели.

Телец

Този ден едва ли ще ви изненада с нещо нетрадиционно. Спокойни сте и малко неща днес могат да нарушат душевната ви хармония. Правете единствено неща, които са ви приятни и не се натоварвайте с излишни емоции.

Близнаци

Ще ви вълнуват мисли как по-добре да организирате работата си, че да понасяте по-малко загуби. Има неща, които ви убягват, но можете да почерпите от опита на други, доказали се професионалисти. Старайте се да не губите почва под краката си, опивайки се от находчивите си идеи.

Рак

Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Стремите се към разбирателство и се опитвате да елиминирате нещата, които ви пречат да го постигнете. Ваш близък ще ви помоли за услуга, с която можете да му бъдете особено полезни. Не отказвайте предложение за вечерта, ще успеете да се отпуснете и да прекарате наистина приятно.

Лъв

Не насилвайте обстоятелствата, ситуацията ще се избистри от само себе си. Внимавайте с финансовите претенции на роднини. Може да не с продиктувани от безкористни чувства. Ако се случи така, че ви се провали среща с интимния партньор, вината не е задължително у него. Бъдете дипломатични и толерантни. Не допускайте излишни разходи.

Дева

Денят ще е весел и лек за вас. Случайността ще ви срещне с интересни хора, сред които можете да откриете бъдещи много добри приятели. Заложете на умереността и спокойствието в отношенията с близките си и не отдавайте голямо внимание на дреболиите. Любимия човек ви кара да се чувствате чудесно, подкрепя ви безусловно.

Везни

Отдавате прекалено внимание на емоциите си и това може обтегне отношенията с близките ви. С повече търпение и такт ще намерите верния тон. Лесно ще стигнете до правилно решение, като предпочетете най-перспективната и бърза възможност за подобряване на финансовото си положение.

Скорпион

Нерешени семейни въпроси ще отклонят вниманието ви от планирани задачи, но приоритетите за днес са близките ви хора. Приключите ли успешно с тях, бъдете сигурни, че подобни проблеми няма да застават на пътя ви повече. Емоционални преживявания очакват родените в края на периода. Случайна среща или друга изненада ще ви припомни миналото.

Стрелец

Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.

Козирог

Събитията около вас днес се развиват с впечатляваща бързина и ще ви е необходима доста енергия, за да се справите с повечето от тях. Не губите увереност, че сте на прав път и това ви дава сили да продължите. Говорете искрено с човека до себе си по въпрос, който вълнува и двама ви и се опитайте да изясните противоречията. Радвате се на подкрепа на своя идея.

Водолей

Природата ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за нови търсения. Наред с това ще ви направи по-добри и сърдечни. Нещо случайно и интересно за вас ще ви привлече неудържимо. Не се поддавайте на съмнения и не допускайте те да ви разколебаят, слушайте сърцето си. За да бъде щастието ви пълно, го споделете с любимите си хора.

Риби

Не действайте нетърпеливо с каквото и да се занимавате днес. Недостатък може да се окаже желанието ви да видите на момента осъществено онова, към което се стремите. В този случай търпението и последователността са най-добрите съветници.