close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 април 2017 г.

horoskop 14

Овен 

Може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Телец 

В грижи по другите, не пренебрегвайте себе си. Свободният ви дух ще ви срещне с подобни на вас хора, общуването с които ще е удоволствие. В отношенията с партньора си бъдете открити. Възможни са финансови споразумения, но с цената на компромиси, както винаги е било при вас.

Близнаци 

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Рак

Този петък се стремете да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в личен план. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа, но е наложително да сте максимално конкретни при изразяване на желанията си.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в личен план го изискват. Но именно перфекционизмът ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Дева

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и любимата си половинка.

Везни 

Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много. Нуждата ви от разнообразие ще ви срещне с интересни хора. Един приятел може да ви бъде полезен в това отношение.

Скорпион

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Стрелец 

С помощта на приятелите си ще решите финансов или личен въпрос. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Романтични мисли ще ви подтикнат към някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте били разделени до сега.

Козирог

Уредете навреме някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.

Водолей 

Денят ви ще е наситен на събития, въпреки почивният ден. От вас зависи дали ще го направите и приятен. Станете добронамерени към близките си и ще ви отговорят със същото. Така ще привлечете добрите сили и те ще ви помагат и занапред. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на решения свързани с бъдещи начинания.

Риби

Заети със себе си пропускате да забележите нечии интерес към вас. Перспективите за дълготрайна връзка са благоприятни, но бъдете повече активни. В служебен план предстоят промени, които неминуемо ще засегнат и вас. Съвсем скоро ще ви се открият предимствата, които имате.